Fra prosjekter til fremragende bedrifter

  •  

Sveinung Hovstad, Geir Bergskaug og Eivind Håverstad under innspilling av episode i Næringspodden om Innovasjon Norge Agder og deres arbeid.

Hva har bedrifter i landsdelen vår behov for? Og hva har Innovasjon Norge i “verktøykassa” som flere bedrifter kunne dratt nytte av? Dette er noen av spørsmålene Geir Bergskaug og Eivind Håverstad stiller Sveinung Hovstad i denne episoden av Næringspodden.

Sveinung Hovstad er direktør i Innovasjon Norge Agder og jobber til daglig med å få nye og etablerte bedrifter til å vokse. Han har en helt klar oppfatning av hva som må til for å skape verdier i regionen vår.

Du kan også lytte og abonnere på Næringspodden via iPhone, iPad og andre Apple-produkter

Apple Podcaster   aCast   Google Podcasts   Pocket Casts

– Verdiene skapes i de private initiativer, derfor skal vi være gode hjelpere uten å ta over progresjonen for selskapet. Vi er til for å hjelpe bedriften med å fullføre og gjennomføre sin strategi, sier Sveinung.

Det er mange gode prosjekter i Agder. På tidspunktet vi spiller inn denne episoden forteller Sveinung at potten for prosjektmidler er brukt opp hos Innovasjon Norge Agder.

– Det har vært fantastisk mange gode prosjekter som har fått innvilget sine søknader i år. Å se disse prosjektene bli fremragende bedrifter gir meg næring og inspirasjon, sier han. 

Av nevneverdige suksessprosjekter som sitter friskt i minne, mimrer Sveinung og Geir om den gangen de samarbeidet om finansieringen av resturanten Under.

– Resturanten Under er et eksempel på et prosjekt som vi har hatt stor glede av å følge. Det ble både dyrere og mer komplekst enn først antatt, men resultatet har blitt veldig bra. Jeg husker fortsatt den dagen da de senket betongklossen under vann – alt kunne skje, sier Sveinung muntert.

Du kan også lytte og abonnere på Næringspodden via iPhone, iPad og andre Apple-produkter

Apple Podcaster   aCast   Google Podcasts   Pocket Casts


Ønsker du å gi tilbakemelding?

Vi setter stor pris på både ris eller ros, og tips til andre vi kan intervjue i podkasten for næringslivet i sør. 

Send e-post

Vil du ha beskjed når nye podkaster er klare?

Det er bare å melde deg på Næringspoddens nyhetsbrev, så får du e-post når vi legger ut nye episoder. Husk å bekrefte i lenken vi sender på e-post, da!

Meld deg på nyhetsbrev her

Blogg:
Ikke bare bank