Våg-Venke byttet bank på dagen

  •  

Venke Kimestad fra Våg FK er svært fornøyd med å ha byttet til Sparebanken Sør. Her sammen med rådgiver og leder for Vågsbygdkontoret, Karina Holte. (Foto: Våg FK)

Det tok bare ett møte med Karina Holte i Sparebanken Sør før Venke og familien fikk seg ny bankforbindelse.

Sparebanken Sør er Våg fotballklubbs hovedsamarbeidspartner, og i den forbindelse fikk regnskapsmedarbeider Venke Kimestad et godt tilbud fra banken.

– Jeg tenkte egentlig bare å gjennomføre et møte for å sjekke, men så ender det opp med bankbytte på grunn av gode vilkår og kjempegod kundeservice, sier Venke muntert.

Hun fikk for øvrig med seg hele familien på bankbyttet. 

Karina-Holte og Venke Kimestad

– Fantastisk service

Venke Kimestad er til daglig opptatt med gjøremål på klubbkontoret, i tillegg til rollen som regnskapsmedarbeider. Hun og mannen har de siste 26 årene vært kunder i samme bank, men da Sparebanken Sør kom på banen, så ble det bankbytte. Venke sier at gode lånevillkår og ellers gode betingelser var en stor del av årsaken, men understreker også at kundeservicen var helt i toppklasse.

– Selv om verden for det meste er blitt digital, så er det trygt og godt å vite at man har en god rådgiver som vi kan oppsøke i banken. Og med bankfilial i hjertet av Vågsbygd, så er det vel bare for bydelens innbyggere å ta kontakt med banken for å få et uforpliktende tilbud, oppfordrer Venke.

Karina Holte sier hun er glad for at Venke og familien har valgt Sparebanken Sør. 

– Det er alltid hyggelig med nye kunder, og vi gjør vårt beste for å yte god service og rådgivning, sier hun. 

Her finner du gode tips når du skal bytte bank.

Takknemlig for støtte 

Daglig leder i Våg Fotballklubb, Tore André Dahlum, sier at han er svært glad for å ha banken som klubbens viktige økonomiske støttespiller. 

– Uten de midlene alle klubbens sponsorer bidrar med, har vi ingen mulighet til å få hjulene til å gå rundt. Kontingenter og avgifter dekker kun en fjerdedel av de totale inntektene vi må ha for å gå rundt økonomisk. Det resterende må dekkes av arrangementsinntekter og tilskudd fra det offentlige, samt avgjørende sponsormidler fra våre samarbeidspartnere, som for eksempel Sparebanken Sør, sier han takknemlig. 

Banken støtter prosjekter innenfor kultur, idrett og andre områder som bidrar til å skape en god atmosfære i våre lokalsamfunn. I tillegg til tradisjonell sponsing av lag og foreninger gir vi pengegaver til allmennyttige formål.

Denne saken ble først publisert på Våg FK sine nettsider. Teksten er bearbeidet av Sparebanken Sør. 

Silhouette av gjesteblogger
Av: Gjesteforfatter Gjest
Blogg:
Ikke bare bank