Har du kontroll på bunadsforsikringen?

  •  

Lena (t.v.) og Anne Stranden har forsikret bunaden gjennom Frende Forsikring. Foto: privat.

Det kan være dyrt og tidkrevende å reparere eller erstatte en bunad. Så hva skjer hvis den blir skadet, eller enda verre – stjålet? Da kan en bunadsforsikring hos Frende gi deg trygghet. 

Trygg hver gang

– Bunadsforsikring kjennes veldig trygt og godt, jeg kan bruke bunaden i de anledningene jeg vil og fortsatt ha litt lave skuldre, sier Lena.

– Litt engstelig vil man jo alltid være, den er jo så viktig og man blir så glad i den. Men forsikringen hjelper, svarer Anne.

Anbefaler verdigjenstandsforsikring

– Har du bunad verdt mer enn 30 000 kroner, anbefaler vi at du velger verdigjenstandsforsikring, sier forsikringsrådgiver Karina Nerhus i Sparebanken Sør.

– Innboforsikring dekker bunaden så lenge den henger hjemme i skapet, men når bunaden er med på reise, ute i 17. mai-tog eller på fest, vil den ikke dekkes av innboforsikring.

Karina Nerhus i en park

En reiseforsikring har en maks sumbegrensning per gjenstand som gjør at kanskje ikke hele bunaden dekkes. Derfor anbefaler ekspertene verdigjenstandsforsikring.

Les mer om Frende sine forsikringer her

Fordeler hos Frende

Det er mange fordeler ved å ha alle forsikringene samlet hos Frende:

  • Du får 10 % samlerabatt dersom du har tre hovedforsikringer hos oss, og hele 17 % dersom du har fem hovedforsikringer.
  • 5 % lojalitetsbonus etter 3 år som kunde
  • Best i test på flere forsikringer.
  • Flest fornøyde kunder 3 av de siste 5 årene i den anerkjente EPSI-ratingen.
  • Tilgang til forsikringene dine i nett- og mobilbanken din.

Som deleier i Frende Forsikring kan Sparebanken Sør tilby deg en av de beste forsikringsløsningene i Norge og svært gode, konkurransedyktige vilkår.

Fortsatt usikker på hvilken forsikring du bør velge for bunaden? Ta kontakt med rådgiveren din i banken og få tips til hvor du bør begynne.

To kvinner i sol med bunad

Blogg:
Ikke bare bank