Meny

Avdragsfrie perioder på lånet

Pressemelding: Sparebanken Sør har besluttet å tilby avdragsfrie perioder på lån. 

Illustrasjonsfoto til boliglån - søk lån i dag

Sparebanken Sør har besluttet å tilby personkunder som er rammet av økonomiske konsekvenser som følge av koronakrisen, en avdragsfri periode på inntil seks måneder på boliglån. Denne endringen er for slike kunder gebyrfri. For næringslivskunder vil også banken kunne tilby avdragsfrie perioder og midlertidige tilleggskreditter ved behov.

Stabil drift i urolige tider

Sparebanken Sør har rammer for bankens virksomhet som sikrer stabil drift også i situasjoner med stor finansiell uro. Bankens nærhet og kjennskap til landsdelens næringsliv og befolkning er en stor fordel når kriser skal håndteres. 

–Vi er en solid bank med god kapasitet til å støtte våre kunder igjennom krevende tider. Vi er klare til å hjelpe med ulike tiltak, og oppfordrer kunder som får økonomiske utfordringer som følge av koronakrisen til å kontakte banken. Adm. direktør Geir Bergskaug.

 

Publisert 13. mars 2020

Privatøkonom Kenneth Sjåvåg gir deg gode råd

Lav rente kan gi deg restskatt

Lave renter på boliglånet kan gi deg restskatt neste år. Se hva du bør gjøre nå for å unngå å måtte betale tilbake til våren.

Illustrasjon av Oslo Børs sine opp- og nedturer siden 1997

Fondssparing i nedgangstider

Det er i perioder tøffere å være fondssparer, enten det er på grunn av pandemier eller krig. Ikke glem at du sparer langsiktig!