Meny

Avdragsfrie perioder på lånet

Pressemelding: Sparebanken Sør har besluttet å tilby avdragsfrie perioder på lån. 

Illustrasjonsfoto til boliglån - søk lån i dag

Sparebanken Sør har besluttet å tilby personkunder som er rammet av økonomiske konsekvenser som følge av koronakrisen, en avdragsfri periode på inntil seks måneder på boliglån. Denne endringen er for slike kunder gebyrfri. For næringslivskunder vil også banken kunne tilby avdragsfrie perioder og midlertidige tilleggskreditter ved behov.

Stabil drift i urolige tider

Sparebanken Sør har rammer for bankens virksomhet som sikrer stabil drift også i situasjoner med stor finansiell uro. Bankens nærhet og kjennskap til landsdelens næringsliv og befolkning er en stor fordel når kriser skal håndteres. 

–Vi er en solid bank med god kapasitet til å støtte våre kunder igjennom krevende tider. Vi er klare til å hjelpe med ulike tiltak, og oppfordrer kunder som får økonomiske utfordringer som følge av koronakrisen til å kontakte banken. Adm. direktør Geir Bergskaug.

 

Publisert 13. mars 2020

Sparebanken Sør

Tilpasninger i kontordriften

Vi i Sparebanken Sør oppfordrer alle til å bidra slik at færrest mulig skal bli smittet av koronaviruset. Selv tar vi del i denne dugnaden ved å tilpasse driften av kontorene våre i en periode for å hindre spredningen av viruset. Kontorene er ikke åpne uten avtale i en periode.

Oppdatering: Kontorene åpner igjen fra 18. mai

Illustrasjon av Oslo Børs sine opp- og nedturer siden 1997

Fondssparing i nedgangstider

Frykten for koronavirus har i skrivende stund gjort det litt tøffere å være fondssparer. Ikke glem at du sparer langsiktig!