#05. Fra idé til Under vann

  •  

I denne episoden av Næringspodden snakker vi med Gaute Ubostad, som sammen med Stig Ubostad har skapt undervannsrestauranten Under.

Hva får du om du setter sammen en kreativ lyngdøling, vågale gründere, hav, vær og mye vind, samt 75 millioner i kapital? I denne podkastepisoden snakker vi med Gaute Ubostad, som sammen med broren Stig har skapt undervannsrestauranten Under i havgapet på Lindesnes.

Du kan også lytte og abonnere på Næringspodden via iPhone, iPad og andre Apple-produkter. Flere tilbydere kommer snart.

Foto av Gaute Ubostad, i forbindelse med restauranten Under

Hvordan ble idéen til? Hvem er kundene? Og hvor kommer pågangsmotet fra til å starte et slikt vågalt prosjekt? I denne episoden kan du høre historien om hvordan Under” ble til, og hva som har vært oppturer og nedturer i prosjektet.

Det er viktig at vi gjør ting skikkelig. Vi skal ikke jukse på noen ting.

Gaute Ubostad, Under

Under har internasjonale kokkekunstnere i verdensklasse og har fått over 10 000 besøkende fra totalt 19 land så langt. Dette er en historie verdt å få med seg!

Bilde fra restauranten Under, Lindesnes

Du kan også lytte og abonnere på Næringspodden via iPhone, iPad og andre Apple-produkter. Flere tilbydere kommer snart.


Ønsker du å gi tilbakemelding?

Vi setter stor pris på både ris eller ros, og tips til andre vi kan intervjue i podkasten for næringslivet i sør. 

Send e-post

Vil du ha beskjed når nye podkaster er klare?

Det er bare å melde deg på Næringspoddens nyhetsbrev, så får du e-post når vi legger ut nye episoder. Husk å bekrefte i lenken vi sender på e-post, da!

Meld deg på nyhetsbrev her

Blogg:
Ikke bare bank