Arendalsuka - slik bygger du nettverk og øker kunnskap

  •  

Høye Gerhard Høyesen gjester Næringspodden for å snakke om Arendalsuka og hvorfor du bør sette av tid til årets festival.

Arendalsuka har lenge vært et dansegulv for politikk og næringsliv. I denne episoden snakker vi med næringslivets representant i Arendalsukas råd, Høye Gerhard Høyesen, om hvorfor han mener du bør sette av tid i kalenderen til årets festival.

Du kan også lytte og abonnere på Næringspodden via iPhone, iPad og andre Apple-produkter

Apple Podcaster   aCast   Google Podcasts   Pocket Casts

– Arendalsuka har gitt meg fantastisk mange gode opplevelser. Spesielt frokostdebatter før man drar på jobb. Da får du påfyll før du går på kontoret, sier Høye Gerhard Høyesen, regiondirektør i NHO Agder.

Muligheter for næringslivet

– Som bedriftseier og næringslivsleder er Arendalsuka en unik sjanse til å skape nye kontakter, eller å fremme saker mot de som er beslutningstakere i politikken. Det har har gitt meg mye opp igjennom, sier Høye.

Han har mange gode minner fra frokostdebattene under Arendasuka.

– Jeg overnatter ofte i båten under Arendalsuka. De beste minnene fra tidligere arrangementer er frokostdebattene. Da får man ofte et rundstykke i hånden og gode debatter om ulike temaer som interesserer deg, og det hele før du drar på kontoret, sier Høye.

Han  legger ikke skjul på at årets politiske festival har noen usikkerhetsmomenter i seg.

– Nå ser vi lys i tunellen hva gjelder åpning av samfunnet, men fortsatt tilrettelegger vi for at de fleste av arrangementene også kan kjøres digitalt. Dette er vi nødt til å ta høyde for i disse tider, men selvsagt håper jeg vi kan drive årets Arendalsuke som vanlig, forteller Høye.

– Få oversikt over programmet 

Når vi spør om hva han oppfordrer lytterne til med tanke på årets arrangement, er han klar i talen:

– Jeg vil oppfordre lytterne til å sette seg ned i sofaen og se gjennom programmet. Arendalsuka kommer nå også med en ny app hvor du kan melde deg på og få oversikt over når og hvor de ulike arrangementene går. Planlegg hva du kan få med deg, og om du ikke finner noe relevant vil jeg uansett anbefale deg å ta turen til byen for å oppleve det yrende folkelivet, sier Høye.

Sparebanken Sør har fulgt Arendalsuka som stolt samarbeidspartner og sponsor i mange år, og vil også i år arrangere en rekke arrangementer i og utenfor bankens lokaler. Lenke til programmet for bankens og andre arrangementer under Arendalsuka finner du her.

Hør samtalen i denne episoden av Næringspodden:

Du kan også lytte og abonnere på Næringspodden via iPhone, iPad og andre Apple-produkter

Apple Podcaster   aCast   Google Podcasts   Pocket Casts


Ønsker du å gi tilbakemelding?

Vi setter stor pris på både ris eller ros, og tips til andre vi kan intervjue i podkasten for næringslivet i sør. 

Send e-post

Vil du ha beskjed når nye podkaster er klare?

Det er bare å melde deg på Næringspoddens nyhetsbrev, så får du e-post når vi legger ut nye episoder. Husk å bekrefte i lenken vi sender på e-post, da!

Meld deg på nyhetsbrev her

Arendalsuka er en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møtes for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.

Arrangementet er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt. 

Arendalsuka skal:

  • være en politisk møteplass.
  • bidra til engasjement og interesse for politikk.
  • bidra til at organisasjoner og enkeltpersoner kommer i direkte kontakt med våre mest sentrale nasjonale aktører innenfor politikk, organisasjons- og næringsliv.
Av: Eivind Håverstad Sparebanken Sør
Blogg:
Ikke bare bank