Hotell Arendal - det skal bli plass til flere

  •  

Margrethe Svinøy har lang erfaring fra reiselivsbransjen, og har i en årrekke opplevd store svingninger i etterspørselen etter hotellrom i Arendal. Nå bygger hun splitter nytt hotell i sentrum av Arendal.

Hun har personalansvar og salgsrolle i Smag & Behag, fire barn og hus på Tromøy. Samtidig bygger hun nå hotell med over 90 rom i sentrum av Arendal. At hun har mye å gjøre og mye ansvar bekymrer henne derimot ikke.

- Jeg bruker ikke så mye energi på negative tanker. Det koster bare krefter. Alt ordner seg som regel, sier Margrethe.

Hun tar en sup av kaffekoppen idet hun forteller videre om hvordan idéen om Hotell Arendal ble til.

- Hotelltilbudet vi nå bygger er egentlig et resultat av en lengre tid i reiselivsbransjen. Jeg har sett at det finnes kundegrupper med behov som ikke dekkes av andre hoteller i byen. Derfor liker jeg å si at vi er et supplement til de andre hotellene i Arendal. Vi skal ha et godt, men enkelt tilbud. Gode senger og smarte rom, men ingen resepsjon. Og skal gjestene ha frokost, har vi en avtale med Mikrobageriet som leverer frokost til rommet om morgenen, sier Margrethe.

Det er en myte at det ikke er marked for flere hotellrom i Arendal 

Margrethe Svinøy

Med så mange aktiviteter er det vanskelig å se for seg hvordan Margrethe får dagene til å gå opp.

- En mandag morgen begynner først og fremst med å få ungene avgårde til skole og barnehage, deretter er det nok å henge fingrene i, både på Smag & Behag og med byggeprosess og oppstart av hotell, sier Margrethe.

I denne episoden av Næringspodden deler Margrethe sin historie, planer for hotellet, samt tips til andre som driver med utleievirksomhet i regionen. God lytting!

 

Hotell Arendal

Gründer og driver: Margrethe Svinøy

Hotellbyggere: Margrethe Svinøy, Tore Svinøy, Rolf Erik Nilsen og Tore Råbu

Om hotellet: 91 rom i Bankgården i Arendal Sentrum

Les mer i: hotellarendal.no

Blogg:
Ikke bare bank