Hva med et skreddersydd hus?

  •  

En ny og moderne enebolig på Søm.

KNES Eiendom AS kjøper tomter, tegner boliger sammen med arkitekter, for så å selge boligene. Med «skreddersydde hus» gjør de seg attraktive for de fleste kjøpere.

— Vi har konkurransedyktige priser på den komplette boligen, samt gode priser og fleksibilitet på endringer og tilvalg, sier Erlend Hagstrøm Simonsen, daglig leder i KNES Eiendom AS.

Kristiansand, en by i vekst

Kristiansand blir et stadig mer attraktivt sted å bo.

— Folk flytter alltid på seg, men Kristiansand er en by i fin vekst. Sammenlignet med andre store byer er prisnivået i Kristiansand ikke så verst. Vi tror at prisnivået vil øke noe mer i Kristiansand enn i andre byer i tiden fremover, sier Simonsen.

Akkurat nå jobber eiendomsselskapet med tolv solgte eneboliger på Justneshalvøya og seks solgte eneboliger på Drangsvann. Snart er de også i gang med salg av syv nye boliger på Drangsvann, tre eneboliger på Søm og tre flotte eneboliger på Holteheia. KNES Eiendom er stadig på utkikk etter nye tomter.Erlend Hagstrøm Simonsen og et av hans prosjekter.

— Vi er én av tre utbyggere på Drangsvann. Der skal det bygges en ny bydel med ca. 6500 mennesker i nesten 2000 nye boliger. Vi håper at vi kan være med å utvikle den nye bydelen i mange år fremover, forteller Simonsen.

Annerledesåret

2021 var et krevende år for mange i næringslivet, inkludert KNES Eiendom. Store økninger i priser på råvarer og materialer, samt lange leveringstider gjorde det krevende å gjennomføre igangsatte prosjekter.

— Midt i en krevende tid fikk vi betryggende signaler fra Sparebanken Sør. Det har betydd mye for oss som bedrift, men også for oss som privatpersoner. Vi er veldig takknemlige for at vi kan bruke en lokal bank som kjenner forholdene vi opererer i godt, sier Simonsen.

Videre trekker han frem deres gode relasjon til bedriftsrådgiver, Ove Pollestad.

— Det er praktisk at vi kan spasere 150 meter fra vårt kontor ned til Sparebanken Sør i Markensgate. Vi opplever at banken alltid har tid til oss, avslutter Simonsen.

Fakta om KNES Eiendom AS

Oppstart: 2015

Hovedkontor: Kristiansand

Daglig leder: Erlend Hagstrøm Simonsen

Antall ansatte: 3

Hjemmeside: https://knes-eiendom.no/

Elise Kure, trainee
Av: Elise Kure Tidligere trainee i marked og kommunikasjonsavdelingen
Blogg:
Ikke bare bank