Forvandler Mandals industriområde

  •  

Audun Remesvik (til venstre) fra Sørmegleren er megler for Slippen II. Her sammen med Espen Insam Try som er arkitekt for Ra1 Bygg.

Bryggekanten på Malmø gjøres om til et levende nabolag, med elva og Buen som nærmeste nabo. Over halvparten av leilighetene i Slippen II er solgt før bygget har nådd bakkenivå.

– Det er sol hele dagen her, og nesten alle leilighetene har sjøutsikt. I tillegg er det kort vei til sentrum, sjøen, friområder og kultur, sier Audun Remesvik i Sørmegleren.

Sørmegleren ved Audun Remesvik står for mye av suksessen med salget, og forteller at prosjektet har blitt godt mottatt i markedet.

– Det er utrolig gøy å være megler for et så spennende prosjekt som dette, med høy interesse og i et område hvor mange ønsker å bo.

Eneste mulighet for ny bolig i Mandal

– Slippen II er det eneste leilighetsprosjektet for salg i Mandal akkurat nå. Derfor gjelder det å være rask for dem som ønsker å bo i noe nytt med denne plasseringen, sier Audun.

Hvor mye kan du låne? Prøv boliglånskalkulatoren

Utsikt fra Slippen med sjø og leiligheter på andre siden av elva
Utsikten fra brygga på Slippen.

Audun forteller at noen kjøpere vil vente med å kjøpe leilighet til alt står ferdig, men at det kan være en ulempe å vente for lenge med å bestemme seg. Det er nemlig de mest attraktive plasseringene som har blitt solgt først.

– Det er ofte for sent når bygget er ferdig. Mange opplever at leiligheten de var interessert i har blitt kjøpt av noen andre under byggeprosessen, og alle leilighetene kan bli solgt før ferdigstilling, sier han.

Audun Remesvik

Prøv Slippens leilighetsvelger

Arkitekturen er viktig for Ra1

Espen Insam Try i Bygg Detaljering er arkitekt for utbyggeren Ra1 Eiendom og entreprenør Ra1 Bygg. Han har videreført uttrykket fra første byggetrinn til Slippen II.

– Den tidligere arkitekten for Slippen I har lagt føringene for Slippen II. Nå bygger vi videre på den suksessen vi opplevde der, sier Espen.

I Lindesnes kommune er det boplikt på alle boliger, derfor kommer ikke leilighetene til å stå tomme i vinterhalvåret, mener han.

– Leilighetene i Slippen II kommer ikke til å bli brukt som byhytter, slik man kan se i noen av de andre byene på Sørlandet. Det kommer til å være et levende boligområde året rundt og skape et mer yrende liv i sentrum, sier Espen.Utsiden av naboblokka Slippen 1
Reiulf Ramstad var arkitekt for Slippen I som står ferdig på Malmø i dag.

Ferdig til sommeren 2025

RA1 Eiendom har byggelånet sitt i Sparebanken Sør. Espen forteller at totalpakken med å ha Sørmegleren og Sparebanken Sør er god.

– Audun har gjort en kjempejobb. Han følger opp kundene tett, og vårt samarbeid har vært veldig bra, sier Espen.

Audun og Espen sitter med prospektetAudun og Espen har et godt samarbeid.

Les mer om byggelån for bedrifter

De første leilighetene i Slippen II blir innflytningsklare i slutten av sommeren 2025. Hele prosjektet forventes å stå ferdig et halvt år senere.

– Det er flere større prosjekter på vei de neste årene på Malmø, med både boliger og næringsliv, sier Espen.

– Malmø kommer sakte, men sikkert til å blomstre opp som en større og viktigere bydel av Mandal enn det har vært før.

Espen Insam Try

 

Byggegrop der Slippen 2 er under oppbyggingI dag ligger Slippen II under bakkenivå. Over halvparten av leilighetene er allerede solgt.

Susanne Tollerød, profilbilde
Av: Susanne Tollerød Kommunikasjonsrådgiver
Blogg:
Ikke bare bank