Din egen rådgiver

  •  

I Sparebanken Sør får du din egen rådgiver som hjelper deg. På bildet ser du vår dyktige kollega Ahmet Önal i Sparebanken Sør Vennesla.

Visste du at du har en egen finansiell rådgiver som kan hjelpe deg med både lån, sparing og forsikring her i Sparebanken Sør?

Dersom du er kunde i Sparebanken Sør, har du en egen rådgiver som kan hjelpe deg med råd om din finansielle situasjon. Målet vårt er at du skal få en bedre økonomi og ha banktjenester og forsikringer som er tilpasset det livet du lever og det du ønsker av fremtiden. Vi ønsker også at du skal få gjort de nødvendige bankoppgavene dine på enklest mulig måte.

Våre rådgivere hjelper deg med både lån, sparing og forsikring – jeg har fått hjelp til alle tre og er strålende fornøyd med å ha huslån, spareavtale og forsikringer samlet på ett sted! Og selv om jeg var litt treg til å bestemme meg for spareform, er jeg nå tilfreds med å se at pensjonssparingen min vokser hver måned - selv etter koronaåret 2020! 

Slik er menyen i mobilbanken til Sparebanken Sør

Slik ser menyen ut i mobilbanken vår

I tillegg liker jeg at jeg kan ha oversikt over alt i mobilbanken, ikke bare i nettbanken. Jeg har jo alltid med meg mobilen over alt, og dermed kan jeg like gjerne bruke den for å betale en regning, sjekke hvilke forsikringer vi har eller overføre en ekstra sum til IPS-sparing før nyttår.

Rådgiveren din kan hjelpe deg med

  • En gjennomgang av økonomien din
  • Gode råd om tjenester som passer til deg 
  • Hvordan du kan få råd til det du ønsker for fremtiden

Det er ikke mye som skal til – bare en samtale med en god rådgiver, og du har kanskje muligheter for å få oppfylt flere av dine drømmer. Visste du ikke at du hadde en egen rådgiver? Du kan se hvem det er når du logger inn i nettbanken - du finner navn og bilde på forsiden i nettbanken. Ta kontakt med banken og spør om et møte, så er du ett skritt nærmere målet.

Bloggfoto av Ann-Kristin Robstad Jørgensen
Av: Ann-Kristin R. Jørgensen Webredaktør og blogger
Blogg:
Ikke bare bank