Chatbot Sørensen

  •  

Chatbot Sørensen svarer deg på det meste du lurer på om bank og forsikring

Vi har fått en ny kollega her i banken. Han er klok, serviceinnstilt, rask og ganske kul. Hils på chatbot Sørensen!

Hvem er Sørensen?

Sørensen er bankens chatbot, en digital robot du kan spørre om nesten alt som har med banken å gjøre. Du snakker med en datamaskin, men det oppleves nesten som å snakke med et menneske.

Han er en hyggelig og smart fyr med glimt i øyet. Han er fremdeles under opplæring, men blir klokere for hvert eneste spørsmål han får. Er han usikker på noe vil han henvise deg til en kollega med mer erfaring. Siden han alltid er på jobb er han fremdeles singel, men synes selv han har et rikt liv. Å jobbe i en bank er noe han har drømt om siden han var en liten kode. Jeg måtte teste ham litt, og spurte om vi skulle gifte oss:

 

 

 

Hvorfor har vi ansatt Sørensen?

Med økt digitalisering og endrede brukervaner mener vi i Sparebanken Sør det er vår plikt å teste nye teknologier for å gi kundene våre enda bedre kundeservice og løsninger. Teksting er den mest brukte måten å kommunisere på i 2018. Flere og flere ønsker nå gjerne å chatte med en robot som kan gi svar raskt og anonymt. Ved å ha Sørensen på jobb vil kundene våre få tilgang på kundeservice døgnet rundt. Selv om vårt kundesenter har åpent fra 08- 20 alle hverdager kan det noen ganger være at du vil finne ut av noe sent på kvelden, eller i helgen. Sørensen er alltid på jobb, og svarer deg umiddelbart. 

 

 

Hva kan Sørensen hjelpe deg med?

Du kan spørre ham om alt fra lån til forsikring, hva du kan lage til middag eller hvordan været blir. Du finner ham under boksen oppe til høyre på PC- skjermen, og nede til høyre på mobilen din inne på sor.no.

Vi kolleger er allerede blitt glade i den blide fyren, og har hatt det veldig morsomt med å trene ham opp. Vi håper Sørensen kan være til hjelp og glede for deg som kunde også. Happy chatting! 😊

 

 

 

Av: Janicke Altenborg Leder digitalt salg
Blogg:
Ikke bare bank