#13. Fra Hong Kong til Hunsøya i Vennesla

  •  

Slik ser du ofte Agnar Espegren. Et fyrverkeri av en mann.

Med store deler av oppveksten i Hong Kong, har Agnar Espegren blitt vant til en hektisk næringskultur hvor butikklokalene nærmest aldri lukker dørene. I sitt voksne liv kan man definitivt si Agnar har tatt med seg noe av pulsen og energien fra Hong Kong hjem til Sørlandet.

Du kan også lytte og abonnere på Næringspodden via iPhone, iPad og andre Apple-produkter

Apple Podcaster   aCast   Google Podcasts   Pocket Casts

Om vi skal beskrive episodens gjest med en emoji, må det være en vandrende konfetti 🎉 . I denne episoden snakker vi med Agnar Espegren, et fyrverkeri av en mann som mildt sagt har mange jern i ilden. 14 styreverv, daglig leder for fire selskaper og initiativtaker av over 100 arrangementer hvert år – i tillegg driver han egen cateringvirksomhet. 

Go big or go home!

Agnar Espegren

Verdifullt kaffeslabberas

Etter at Hunsfoss papirfabrikk gikk konkurs i 2011, ble de enorme lokalene på Hunsøya i Vennesla stående tomme. Dette var en stor sorg for bygda hvor mye historie og mange arbeidsplasser gikk tapt. 

Agnar Espegren entrer kantina i Vennesla Næringspark


En gruppe lokale investorer møttes på dette tidspunktet over et kaffeslabberas i Vennesla, deriblant Agnar Espegren. Det var her idéen om å gjøre de gamle fabrikklokalene om til en moderne næringspark først startet. En totalrenovert næringspark som i dag huser mange hundre arbeidsplasser i de gamle fabrikklokalene – også kalt Hunsfos Næringspark.

Skaper attraksjon

I denne episoden forteller Agnar hvordan idéen om næringsparken dukket opp, og hva som må til for å trekke mennesker og skape attraksjon til næringsparken ved Hunsøya i Vennesla. Hvordan får han tid til alt og hva kan man lære av en næringsutvikler som Agnar? Lytt til episoden:

Du kan også lytte og abonnere på Næringspodden via iPhone, iPad og andre Apple-produkter

Apple Podcaster   aCast   Google Podcasts   Pocket Casts


Ønsker du å gi tilbakemelding?

Vi setter stor pris på både ris eller ros, og tips til andre vi kan intervjue i podkasten for næringslivet i sør. 

Send e-post

Vil du ha beskjed når nye podkaster er klare?

Det er bare å melde deg på Næringspoddens nyhetsbrev, så får du e-post når vi legger ut nye episoder. Husk å bekrefte i lenken vi sender på e-post, da!

Meld deg på nyhetsbrev her

Agnar Espegren

Stilling: Daglig leder i Hunsfos opplevelse. Styreleder i Hunsfos Næringspark AS
Bakgrunn: Gått hotellfagskole, vært direktør for flere hoteller. Har en rekke andre virksomheter og verv
Bosted: Kristiansand
Alder: 43

Blogg:
Ikke bare bank