#16. Slik lager du et godt arrangement

  •  

- Ja, det er jo en del av jobben min, men ellers er jeg ikke ei som liker å stikke meg frem, sier Linn idet vi skal ta bilder til promotering av Næringspodden-episoden. For Linn er det viktigere å få frem de frivillige.

Da Linn etter mange år i Oslo flyttet hjem til Arendal, tenkte hun at TEDxArendal var en fin arena for å danne seg et nettverk. Lite visste hun at det som startet som en lidenskapelig hobby, skulle bli hennes jobb en dag. Nå er hun leder for TEDxArendal, et årlig arrangement som sprer store og små idéer til hundrevis av gjester hvert eneste år. Hva skal til for å lage et godt og ettertraktet arrangement? Hvor er det flest feiler, og hvordan jobber TEDx-teamet for hele tiden å forbedre seg? Lytt til denne episoden og hør Linn dele av sine erfaringer.Du kan også lytte og abonnere på Næringspodden via iPhone, iPad og andre Apple-produkter

Apple Podcaster   aCast   Google Podcasts   Pocket Casts

Menneskene bak TEDxArendal er lidenskapelig opptatt av idéer som endrer holdninger og liv. Hvert år inviterer de foredragsholdere til sin scene i Arendal Kulturhus. Arrangementet har nå blitt så ettertraktet at de ofte blir kontaktet av foredragsholdere med ønske om å dele sin historie på scenen i Arendal.

Gjestenes opplevelse starter allerede ved inngangen. Derfor er det utrolig viktig å ha et team som oppriktig ønsker gjestene velkommen.

Linn Juul-Petersen

5. beste TEDx-arrangement i verden

- Det å lage et arrangement i denne skalaen er krevende. Menneskene bak er intet mindre enn 91 frivillige som jobber døgnet rundt for å lage et enda bedre arrangement enn året før, i følge Linn.

Og innsats har mildt sagt gitt resultater. I 2017 ble TEDxArendal rangert som det 5. beste TEDx-arrangementet i verden. For å gi dette tallet litt kontekst, ble det arrangert over 3600 TEDx-arrangementer i 2017.

Foto av Linn Juul-Petersen i TEDxArendal

Foto fra TEDxArendal-scenen

Hadde ikke greid oss uten de frivillige

- Som leder er jeg opptatt av å få frem de frivillige. TEDxArendal er helt avhengig av dem for å få dette til. Det er de som skaper opplevelsene for gjestene, fra de kommer til de går, forteller Linn.

Foto av frivillige og leverandører til TEDxArendal


Foto av publikum

Du kan også lytte og abonnere på Næringspodden via iPhone, iPad og andre Apple-produkter

Apple Podcaster   aCast   Google Podcasts   Pocket Casts

Linn Juul-Petersen

Stilling: Arendal næringsavdeling og leder for TEDxArendal
Bosted: Arendal
Alder: 33 år


Ønsker du å gi tilbakemelding?

Vi setter stor pris på både ris eller ros, og tips til andre vi kan intervjue i podkasten for næringslivet i sør. 

Send e-post

Vil du ha beskjed når nye podkaster er klare?

Det er bare å melde deg på Næringspoddens nyhetsbrev, så får du e-post når vi legger ut nye episoder. Husk å bekrefte i lenken vi sender på e-post, da!

Meld deg på nyhetsbrev her

Blogg:
Ikke bare bank