Milliondryss til gratis sportsutstyr for barn

  •  

BUA har mottatt 5 millioner fra Sparebanken Sør. Midlene vil bli fordelt utover forskjellige BUA avdelinger. F.v: Daglig leder i BUA, John Harald Bondevik og daglig leder i Sør-fondet, Trond Skjæveland. Foto: Vibeke Saarem

Gjennom Sør-fondet gir vi i Sparebanken Sør 5 millioner kroner til BUA. Hele 4,5 millioner av disse går til BUA-avdelinger i vår region.

– Gjennom Sør-fondet ønsker vi å være en betydelig bidragsyter til bærekraftig vekst og utvikling av gode lokalsamfunn. Denne gaven til BUA er en del av dette arbeidet, sier Trond Skjæveland, daglig leder i Sør-fondet.

BUA er et nettverk av utstyrssentraler der alle kan låne sport og friluftsutstyr over hele landet helt gratis. Med utstyr fra BUA er det enkelt for alle å prøve flere og mer varierte aktiviteter. På denne måten bidrar BUA til sosial inkludering og lavere forbruk.

BUA har i dag 265 avdelinger i Norge, der 31 av disse vil motta midler fra Sør-fondet.

– Vi er stolte over å kunne bidra til det flotte arbeidet BUA gjør for barn og unge, sier Trond.

Tilskuddet som deles ut til de forskjellige avdelingene skal bidra til å styrke de enkelte avdelingene, for å håndtere veksten og tilby utstyr til enda flere låntakere.

Sparebanken Sør er 200 år i år, og som en del av jubileet gir banken og Sør-fondet flere større gaver gjennom året. BUA er en av mottakerne.

Susanne Tollerød, profilbilde
Av: Susanne Tollerød Kommunikasjonsrådgiver
Blogg:
Ikke bare bank