God økonomistyring er viktig

  •  

Turid Steen Selvik er kontorleder/økonomi ved HSH AS og har vært en av de første kundene som har tatt i bruk Sør Dashbord i nettbedrift.

HSH AS er blant «de beste i klassen» på økonomistyring, og har fått teste det nye Sør Dashbord. – Det gir oss enda bedre oversikt, noe som vil føre til en enklere hverdag, sier kontorleder/økonomi Turid Steen Selvik. 

HSH AS er en tradisjonsrik og sterk aktør innen utvikling og bygging av boliger og næringsbygg på Sørlandet, og ble etablert allerede i 1947. Bedriften består av flere selskaper som til sammen har kompetanse til å ivareta hele verdikjeden på bolig- og næringsbygg, og har over 100 ansatte.

- Dette gjør at vi kan mer enn å bygge boliger, og vi ønsker å skape et konsept rundt det vi bygger, sier daglig leder Per Håkon Hansen.

Enklere hverdag

HSH har vært bedriftskunde i Sparebanken Sør i mange år, og er en av de første bedriftene som har testet Sør Dashbord. Det er et helt nytt, personalisert og fleksibelt finansielt dashbord som gir en bedre oversikt over bedriftens finansielle situasjon. For en stor og solid bedrift er ryddig økonomistyring og god oversikt svært viktig.

- Det er veldig bra at man kan lage egne oversikter og dashbord, og at jeg kan dele disse med dem i bedriften det er viktig for. Jeg tror det vil gi oss en enda enklere hverdag, sier Turid.

Turid Selvik, økonomiansvarlig ved resepsjonen til HSH Entreprenører

Turid forteller at Sør Dashbord vil gi dem muligheter i nettbedrift som de ikke har hatt tidligere. 

- Jeg er veldig fornøyd med at det nå blir mulig å eksportere moduler til Excel for å jobbe videre med dem der.

Samtidig er det noe Turid savner ved det nye systemet.

- Jeg håper at det etterhvert blir mulig å få en bedre totaloversikt over lån i konsernet, sier hun.

Jobber kontinuerlig med forbedringer 

Kjell Tore Omland, regionbanksjef i Sparebanken Sør, setter stor pris på gode tilbakemeldinger fra bedriftskundene, og forteller at det er til stor hjelp i utviklingen av Sør Dashbord.

  • Det vil komme forbedringer og oppdateringer underveis. Vi tar med oss alle gode innspill og jobber kontinuerlig for å gjøre hverdagen så enkel og praktisk som mulig for alle våre bedriftskunder. Nå håper vi flest mulig av våre bedriftskunder ønsker å ta i bruk denne forbedringen av nettbedrift, sier Kjell Tore til slutt.

Vil du også forsøke Sør Dashbord i deres nettbedrift?

Aktiver Sør Dashbord

Mer om HSH

Se prosjektene HSH utvikler her:

https://www.hsh-as.no/

Av: Jan-Inge Wågestad IT-utvikling og applikasjonsforvaltning
Blogg:
Ikke bare bank