Nerder oppfordres til å søke

  •  

Maximillian, Kantasit, Silje og Camilla sammen med direktør Gry Moen.

Digitalisering og innovasjon er ikke bare buzzord; de er drivkreftene bak en viktig utvikling som krever unge, skarpe teknologisinn. Vil du bidra til utviklingen av digitale løsninger, robuste sikkerhetssystemer eller effektivisering av tjenester?

- Det er ikke bare bankfolk som jobber i bank. Kompetansen er bred, og behovet har forandret seg veldig med tiden, forteller Gry Moen, direktør for forretningsutvikling.

I Sparebanken Sør har teknologisk innovasjon og digital transformasjon blitt to viktige hjørnesteiner for utvikling av fremtidens banktjenester. For å holde tritt med den raske utviklingen som teknologien muliggjør, kommer det stadig nye jobbmuligheter med jevne mellomrom.

I banken finnes det flere spennende muligheter som spenner over ulike områder som programvareutvikling, datasikkerhet og implementering av kunstig intelligens.

– De ansatte får muligheten til å jobbe med innovative løsninger som legger grunnlag for smidige og effektive bankopplevelser for kunder og ansatte, sier Moen. 

Se ledige stillinger i Sparebanken Sør her.

Bred og viktig kompetanse

– Jeg følte meg satset på som nyansatt. Da jeg startet fikk jeg flere tilbud, varierte oppgaver, og opplevde at det var behov for meg, sier Camilla Fedog. Hun jobber i dag som prosjektleder for strategiske utviklingsprosesser.

Camilla Fedog

Camilla, sammen med Kantasit Intaraphasuk, Maximilian Reichert og Silje Olsen, jobber med forskjellige fagfelt og avdelinger i banken. Til felles har de en interesse for utvikling og for å finne nye løsninger til ulike systemer til banken. Maximilian og Camilla startet sin reise i banken som traineer, der de fikk brukt utdannelsen sin, samtidig som de ble utfordret faglig.

Ble overrasket

Å jobbe i bank er mer enn bare tall og økonomi. I takt med den teknologiske utviklingen de siste årene, er behovet for kompetanse annerledes nå enn tidligere.

– Selv ble jeg veldig overrasket over hvor mye kompetanse det er her. Jeg visste jo at det skjedde mye i banken, men utviklingen er enorm, forteller Silje,  som jobber med IT.

Det kom også flere overraskelser utenom det faglige. Med et smil legger Kantasit til:

– Noe jeg ble overrasket over, er hvor mange spreke folk det er i banken. På forhånd tenkte jeg det kanskje kunne være litt rolig og grått, der ble jeg raskt motbevist. Selv har jeg ikke sjans til å henge med på fredagsjoggen.

Maximilian, Gry og Kantasit

Kan vi se deg i spåkula?

I banken finnes det team bestående av eksperter på alt fra avansert IT-arkitektur og programvareutvikling, til kunstig intelligens og datasikkerhet. Hvis du brenner for teknologi, gjør deg klar til å hacke fremtiden sammen med oss i Sparebanken Sør. Dette mangfoldet av kompetanse kan bli ditt lekefelt for å utforske, innovere og vokse. Med teknologi i blodet og nysgjerrighet som drivkraft, er du akkurat den vi ser etter.

Søk på en av våre ledige stillinger.

Blogg:
Ikke bare bank