Heimover - første helga i juni!

  •  

Festivalen Heimover har visjon om å være "Norges triveligste musikkfestival" og har slagordet "Ekte greier". Foto: Jan Espen Thorvildsen

Jonas Alaska og pappaen inviterer til Norges triveligste musikkfestival, i hjembygda Åmli.

Jonas Alaska her.

Fredag 5. juni kl. 19.00 2015 åpner jeg og mitt band musikkfestivalen Heimover i Åmli. Det er fjerde året på rad vi skal spille på Heimover, og jeg er like nervøs hver gang. Det er noe spesielt med å komme heim te Åmli og spille for 1 000 mennesker i Badeparken i sentrum.

Jeg blir stolt og glad, og som sagt; fryktelig nervøs.

Vi har spilt på mange festivaler rundt omkring i Norges land, men stemningen som råder på Heimover er denne festivalen helt alene om! Det er som en stor, trivelig hagefest! Jeg innser at jeg er inhabil her, men alle artister jeg snakker med og som har spilt på Heimover sier det samme.

Pappa (som er festivalsjef), sier arrangøren har full kontroll og mener det skal bli «the best Heimover – ever!».

Og så gleder jeg meg til å høre bla. Bjørn Eidsvåg med fullt band! Det kommer til å bli rått!

Mer om festivalen kan du lese på facebooksida til Heimover og på heimover.no.

Håper vi treffes i Åmli, første helga i juni hvert år! Det kommer du ikke til å trege på!

Gjesteblogg skrevet av
Jonas Alaska
Sanger/låtskriver fra Åmli

Sparebanken Sør er sponsor for Heimover, og heier på slike gode tiltak i regionen.

Silhouette av gjesteblogger
Av: Gjesteforfatter Gjest
Blogg:
Ikke bare bank