Gulledagen ble fantastisk!

  •  

Gulle danser gulledansen sammen med flinke, glade barn

Først må jeg si takk for sist til alle gullemedlemmene og gjestene dere hadde med dere på Gulledagen i Dyreparken lørdag 5. mai. Utrolig gøy at så mange hadde lyst til å komme på det som er årets store dag for Gulleklubbens medlemmer og oss.  Og for en dag det ble!

Med strålende sol og glade gjester ble det en helt fantastisk dag. Gulle var også i storform og koste seg sammen med alle barna som ville hilse på ham.

Gulledagen er et årlig arrangement hvor Sparebanken Sørs barnekunder under 13 år får eksklusiv invitasjon til en dag i Dyreparken sammen med to gjester. Barna er medlem av bankens spareklubb – Gulleklubben.

Showet på Gulledagen

Gulle inviterte til en kjempegøy forestilling i Kjuttaviga. Dyktige dansere fra Spinn Dansestudio åpnet showet med Gulledansen. Vi fikk også møte kjente og kjære karakterer fra Dyreparkens univers.

Jeg må også nevne at fjorårets vinner av Gulles dansekonkurranse, klasse 2 b ved Holvika Barneskole i Grimstad, ble invitert til å danse Gulledansen sammen med Gulle på scenen i Kjuttaviga. Det var ikke nei i deres munn da de ble spurt og i følge foreldre og lærer hadde de gledet seg til dette i ukesvis. Det var en fryd å se 22 barn i alderen 7-8 år danse sammen med Gulle.

Tusen takk til alle som bidro til at Gulledagen 2018 ble en fest for store og små. :)
Både Gulle og jeg gleder oss allerede til Gulledagen 2019 - håper vi treffes da!

Foto av glade barn på Gulledagen 2018

Flinke dansere fra Holvika skole danset Gulledansen

Gulledagen 2018_stolte Sparebanken Sør-ansatte

Gulledagen 2018_geparder i Dyreparken

 

 

Av: Rita Torvik Markedsrådgiver
Blogg:
Ikke bare bank