Samarbeid med næringsforeninger

  •  

Administrerende direktør Geir Bergskaug på scenen under Næringslivsdagen om temaet "disruptiv teknologi".

Næringslivsdagen i Arendal ble arrangert i Arendal Kulturhus for femte år på rad, og nok en gang ble det et meget vellykket arrangement. Næringslivsdagen er et samarbeid mellom banken og næringsforeningene i Grimstad og i Arendal, og det var rekordpåmelding med nærmere 200 deltakere. Formålet med Næringslivsdagen er å gi faglig oppdatering, og inspirasjon til samhandling og samarbeid.

Konferansier under Næringslivsdagen 2020 var tusenkunstneren Jon Niklas Rønning, og han ledet oss trygt gjennom dagen i velkjent humoristisk stil. Foredragsholdere var, i tillegg til undertegnede, Silvija Seres fra Technorocks, Erica Dalstø fra SEB, Steffen Syvertsen fra Agder Energi og Bjørn-Gunnar Bruun Hansen fra ØIF Arendal.

Næringslivsdagen i Arendal viser med all tydelighet at slike fellesarrangementer er nyttige arenaer for banken og næringslivet i regionen.

Geir Bergskaug

Temaene under Næringslivsdagen i Arendal kulturhus var endringer og utfordringer i finansnæringen, digitalisering og kunstig intelligens, makroøkonomi, bærekraft og lagbygging. Et meget allsidig og dagsaktuelt program!

Om kvelden var det festaften i «Store Torungen» i Kulturhuset, der Jon Niklas Rønning, Herborg Kråkevik, Ole Morten Aagenæs og Pernille Øiestad sørget for feststemning fra begynnelse til slutt. Det var «stinn brakke», og nærmere 700 kunder gikk fornøyde hjem etter en flott kveld.

Sparebanken Sør arrangerer stadig flere samlinger i samarbeid med lokale næringsforeninger, noe som er svært gledelig. Banken har også samarbeidsavtaler med flere av dem, og flere av banken er representert i styrer og utvalg flere av disse foreningene. Nytt for året er en avtale med Næringsforeningen i Kristiansand. Her støtter banken blant annet et kursopplegg i digitalisering og ledelse ved UiA. Kurset har vist seg å være veldig populært, og er allerede fulltegnet.

Her er noen av fordragene under Næringslivsdagen 2020

 

 

 

 

 

Næringslivsdagen 2020

  • Et arrangement av Sparebanken Sør i samarbeid med Arendal og Grimstad næringsforening
  • Arrangeres nå for femte gang på rad
  • Ventelister og over 200 påmeldinger
  • Temaer for dagen: Endringer og utfordringer i finansnæringen, digitalisering og kunstig intelligens, makroøkonomi, bærekraft og lagbygging
Silhouette av gjesteblogger
Av: Gjesteforfatter Gjest
Blogg:
Ikke bare bank