Nettbedrift til alle bedriftskunder

  •  

Nå vil alle bedriftskunder få nettbedrift.

Sparebanken Sør skal være en trygg og god samarbeidspartner for dere. Lover og forskrifter pålegger oss økte krav til personvern, sikre meldingskanaler og innhenting av antihvitvaskinformasjon. For felles trygghet innfører vi nå nettbedrift til alle bankens bedriftskunder.

Til signeringsportalen  Bestill nettbedriftavtale

Fremover vil det ikke være mulig å disponere virksomhetens kontoer i privat nettbank. Kunder som i dag har bedriftskontoer, må bestille nettbedriftsavtale.

- Våre bedriftskunder viser stor tillit til oss. De må til enhver tid være trygge på at vi oppbevarer informasjon om kundeforholdet på en sikker måte. Derfor er dette tiltaket helt nødvendig som et svar på tilliten de gir oss, sier Eli Winsnes Hillesund, leder for Kundesenter bedrift.

Basisløsningen av nettbedrift er helt uten faste kostnader og inkluderer én bruker. Kontoinformasjon og meldinger til og fra banken vil i fremtiden bli sendt dit. Nettbedrift kan utvides med flere brukere, praktiske funksjoner som integrasjon mot regnskapssystem og eventuell konsernstruktur. Se priser her. Kundesenteret svarer gjerne på spørsmål eller hjelper deg i gang. Du er velkommen til å kontakte oss på telefon 38 10 92 00.

Vi er her for deg.

Hilsen oss i Sparebanken Sør

Av: Eivind Håverstad Sparebanken Sør
Blogg:
Ikke bare bank