Bli kjent med Olsenbygg AS

  •  

Olsenbygg AS er godt fornøyd med Sparebanken Sør og Sørmegleren. F.v. Tor Jan Endresen fra Sørmegleren, Rolf Olsen fra Olsenbygg AS, Kristine Jensen og Knut Olav Ufsvatn, begge fra Sparebanken Sør.

Olsenbygg Grimstad AS ble startet av Rolf Olsen i 2005, og har hatt en god utvikling. I dag er de 20 ansatte og omsetter for 60 millioner i året.

Den lokale leverandøren av entreprenørtjenester, Olsenbygg Grimstad AS, har kontor og lager på Østerhus i Grimstad. Formålet deres er å kjøpe og utvikle boligfelt, enten alene eller i samarbeid med andre. Rolf Olsen er gründer, eier og daglig leder, og startet firmaet alene i 2005. I dag har han 20 ansatte med lang erfaring og bred kompetanse.

– Vi er en totalleverandør som leverer og koordinerer hele prosessen, fra arkitektoppdrag, søknader, prosjektering og hele byggeprosessen fram til huset er nøkkelferdig og innflytningsklart, sier Olsen.

For øyeblikket er firmaet engasjert i tre boligfelt: Kaldvellfjorden i Lillesand, Solbergåsen ved Roresanden i Grimstad, og Holvigastranda i Grimstad. Sistnevnte er byggeklart nå.

– Der skal det bygges tolv eneboliger med fantastisk sjøutsikt, og med nærhet til noe av det beste Sørlandet har å by på, forteller Olsen entusiastisk.

Godt fornøyd med bank og megler

Olsenbygg Grimstad AS er totalkunde i Sparebanken Sør, og har vært det siden firmaet ble startet.

– Det er vi veldig godt fornøyde med. Vi har hele tiden hatt et godt samarbeid, og har fått god hjelp av Kristine Jensen og Knut Olav Ufsvatn i Sparebanken Sør i Grimstad. Det er praktisk med en desentral bank hvor avgjørelser kan tas kjapt, sier Olsen.

De har også samarbeidet godt med Tor Jan Endresen hos Sørmegleren i Arendal helt siden 2006.

– Det er et fruktbart og godt samarbeid. Han tar seg av alt av salg av eiendommer for oss, og er ekspeditt, grundig og dekker våre behov på en god måte, sier han.

Ufsvatn, Endresen, Olsen og Jensen, foto

Hovednedslagsfeltet for Olsenbygg er Lillesand, Grimstad og Arendal. Til tross for koronakrisen kan Olsen fortelle at markedet går godt.

–Vi selger veldig bra, spesielt i Lillesand. Der klarer vi ikke å ferdigstille prosjektene før det er solgt.

Bidrar til lokalsamfunnet

I likhet med Sparebanken Sør, så er Olsenbygg Grimstad AS opptatt av å bidra til samfunnet og lokalmiljøet. De støtter friidrett, turn og langrenn for å nevne noe, og Rolf Olsen er spesielt engasjert i fotballaget Jerv.

– Vi vil bidra til alt som er gøy, sier han med et smil, og legger til:

– Det optimale hadde vært om Jerv og Start møttes til en ny kvalifiseringskamp om å spille i Eliteserien i 2021, og at vinneren ble en annen enn i 2015.

Av: Paul Richardsen Markedssjef BM
Blogg:
Ikke bare bank