Bedrifter og organisasjoner om koronakrisen

  •  

Bedrifter og organisasjoner om koronakrisen

Hvordan har næringslivet egentlig opplevd og håndtert koronasituasjonen? Vi har laget en videoserie der vi har tatt et dypdykk og intervjuet seks toppledere fra ulike bransjer om dette.

Straand Hotel AS i Vrådal

Straand Hotel er et familiedrevet hotell, og har vært i familiens eie helt siden 1864. Johan Straand er eier, og han ledet hotellet fra 1973 til 2019. Da overtok hans yngste sønn, Lars Arne, og Katrine, Lars Arnes kone, driften av hotellet.

Alti Forvaltning AS i Arendal

Alti Forvaltning AS er engasjert i kjøpesentre og annen eiendom over hele landet, fra Svolvær i nord til Mandal i sør. De har avdelinger i Arendal, Surnadal, Mandal, Oslo og Ålesund. Ståle Sørbøe er daglig leder for avdelingen i Arendal.

Tønnesen Sko AS i Mandal

Grethe Tønnesen driver Tønnesen Sko AS, en familiebedrift som ble etablert så langt tilbake som i 1937. Hovedbutikken er i Mandal, men de har totalt 13 butikker fra Bryne i vest til Kristiansand i øst. I tillegg etablerte de nettbutikk i 2017.

Restaurant Under i Lindesnes

Publiseres 12. november: Brødrene Gaute og Stig Ubostad etablerte Europas første, og verdens største, undervannsrestaurant i 2019. I tillegg driver de Lindesnes Havhotell og Rosfjord Strandhotell, og de er også involvert i flere andre bedrifter i opplevelsesindustrien.

 

Tratec AS på Nodeland

Tratec AS er et stort industrikonsern innen elektrisk, rør, automasjon og mekanisk til industri, bygg, boliger, samferdsel og offshore. Tratec Agdermaskin Industri er en del av konsernet, og det blir ledet av Trond Robstad.

 

Strømmestiftelsen i Kristiansand

Strømmestiftelsen er en bistands- og utviklingsorganisasjon som jobber for å bekjempe fattigdom gjennom jobbskaping, samfunnsbygging og utdanning. Den er blant de ti største bistands- og utviklingsorganisasjonene i Norge. Strømmestiftelsen ledes av Tina Sødal.

Av: Eivind Håverstad Sparebanken Sør
Blogg:
Ikke bare bank