3 under 30 på Bryne

  •  

Det er en positiv og dyktig ung gjeng som begynner å jobbe i Sparebanken Sør Bryne.

I januar startet tre nye kunderådgivere på Bryne-kontoret. De er alle klare for nye utfordringer, gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og bringer et friskt ungt pust inn i kontorlokalene. Alle er nemlig under 30 år.

Bjarne Damsgård Langeland

Bjarne er 28 år gammel og kommer opprinnelig fra Bergen. Under studietiden møtte han en flott dame som dro han med til Sandnes. Med to unger i småbarnsalder og en slående interesse for ballsport, er han ofte å se på fotballbanen. Han spiller både på FK Bryne i 1. divisjon og på nabolagets grusbane med ungene.

– Jeg ønsket å jobbe for Sparebanken Sør fordi banken lot meg tilrettelegge min egen arbeidshverdag. I tillegg hadde jeg kun hørt godord om arbeidsmiljøet og de ansatte, noe jeg absolutt nå kan bekrefte, avslutter han smilende.

Gjennom jobben møter han folk med forskjellig bakgrunn, og Bjarne finner det givende å kunne gi råd tilpasset den enkeltes situasjon. – Alle har sin en egen fortelling. Jeg syns det er utrolig kjekt å følge kundene gjennom boligkjøp og andre faser i livet. Jeg trives med å gi råd som er med på å sikre fremtiden til kunden gjennom sparing og forsikring.

Sofie Heimstad

Sofie er 26 år gammel og kommer opprinnelig fra Oslo, men bor nå på Orre sammen med sin mann og hunden Stevie.

Etter arbeidstid driver hun aktivt med hest og sprangridning. – Ellers finner du meg i et telt på fjellet med familien, sier Sofie lattermildt.

Sofie har erfaring fra bankbransjen og ønsket å begynne hos Sparebanken Sør da hun så at banken tenkte fremtidsrettet og bærekraftig. – Jeg får mulighet til å ha en nær relasjon til kundene mine, noe jeg trives utrolig godt med. Min hjertesak er nok personlig økonomi, og jeg brenner for å kunne hjelpe kundene mine med å ta gode økonomiske valg i hverdagen.

Slik hjelper jeg de å skape økonomisk forutsigbarhet og trygghet gjennom personlig rådgivning. Jeg ønsker at mitt kontor skal by på høy takhøyde og at alle skal føle seg velkomne, uansett livsfase eller livssituasjon.

Slå gjerne på tråden om du er eksisterende eller ny kunde. 😊

Erik Alstadsæter

Erik er 29 år og er oppvokst på Bryne. Han har nå bosatt seg på samme sted, med kone og to barn. Han er en aktiv fyr som trives med løping, sykling og ski. I tillegg er Erik glad i jakt og friluftslivet. Erik holder på med en bachelor i økonomi, ved Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger, som blir ferdigstilt til sommeren.

– Jeg begynte å studere økonomi fordi jeg ønsket å jobbe i bankbransjen. Derfor er det fantastisk å ha kapret jobb hos Sparebanken Sør allerede før studiene er avsluttet, sier Erik.

For Erik er det givende å få være med og realisere drømmer. – Å hjelpe folk på veien til sin første bolig, en hytte eller å kapre drømmebilen er det som driver meg i arbeidshverdagen. I tillegg synes han det er utrolig givende å være med på å stabilisere kunders økonomi i vanskeligere tider.

– Da jeg fikk muligheten til å bli en del av Bryne-kontoret, var det en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Som lokal gutt og engasjert i nærmiljøet, tror jeg det er en viktig faktor som blir min fordel for å både ha relasjon til kunden, men også god forståelse for markedet rundt oss.

Og sjefen er fornøyd … 😊

Det var ikke en vedtatt strategi at det skulle være unge under 30 som ble ansatt, men disse viste seg å være de beste kandidatene.

– Det ser vi bare på som en stor fordel. Det er jo ikke til å stikke under en stol at banken er en organisasjon med en relativt høy gjennomsnittsalder; før de nye kom inn lå snittet på Bryne-kontoret tett opptil 60-årsalderen. Derfor er det viktig og meget nødvendig å få inn ungt og frisk blod, sier Jørn Sirevåg, banksjef på Bryne.

 

BankJørn Sirevåg er banksjef i Brynesjefen på Bryne, Jørn Sirevåg, er glad for ung arbeidskraft.

Sparebanken Sør kommunisere med kunder i alle aldre og vårt ønske er å kunne ha et livslangt kundeforhold.

– At vi da har en miks av ansatte i alle aldrer, anser jeg å være en styrke for kontoret. Vi bør derfor nå være godt rustet til å møte framtiden, avslutter banksjefen.

Karuna Fagerstrøm er ansvarlig for bloggen vår en periode
Av: Karuna Fagerstrøm Tidligere sosiale medier-ansvarlig og innholdsprodusent (vikar)
Blogg:
Ikke bare bank