– Marsjer inn penger til foreningen din

  •  

May Hilde Ousdal, Einar Foss Kvavik og Liv Tjøtta oppfordrer alle lag og foreninger til å melde seg på Sparebanken Sør-marsjen i Lyngdal, Farsund, Flekkefjord og Hægebostad. Marsjene er 3., 4. og 10. juni.

Sparebanken Sør inviterer alle lag og foreninger i Lyngdal, Farsund, Flekkefjord og Hægebostad til å marsjere kroner inn i klubbkassen.

Sparebank Sør-marsjen gir banken mulighet til å gi tilbake til lokalmiljøene.

– Det passer oss godt som lokalbank å støtte nærmiljøene på denne måten, sier Einar Foss Kvavik, autorisert finansiell rådgiver i Sparebanken Sør.

Gjentar tidligeresuksess

Marsjen ble første gangen arrangert i 2022. Konseptet går ut på at lag og foreninger melder seg på i forkant. På selve marsjdagen er det bare for alle som ønsker å møte opp og opplyse om hvilket lag eller forening de vil gå for. Hver marsjdeltaker får en stemmeseddel de legger i en boks til laget eller foreningen de velger.

Alle de påmeldte organisasjonene får betalt ut ifra hvor mange marsjdeltakere som møter opp.

– Jo flere som går, jo mer penger får de til sin forening, forklarer Foss Kvavik.

1 000 000 kroner skal deles ut

Gjennom Sparebanken Sør-marsjen vil banken dele ut totalt én million kroner.

– For en stor fotballklubb er det gjerne ikke snakk om de store summene. Her vil det imidlertid være mye å hente for små foreninger, legger rådgiveren til. Det vil ikke være mulig å samle inn penger til privatpersoner. Lag og foreninger og lignende er derimot velkomne.

– Vi syns dette er en artig måte å dele ut penger på. Vi ønsker å skape noe lokalt og synliggjøre det som skjer i lokalmiljøene, sier Foss Kvavik.

Han håper Sparebanken Sør-marsjen kan gi en ekstra boost til en liten forening.

– Det er viktig for oss å være en del av landsdelen og skape et tilbud for alle. Med dette konseptet rekker vi bokstavelig talt ut en hjelpende hånd til alle små lag og foreninger der ute. Det eneste vi krever tilbake er litt engasjement, slår den finansielle rådgiveren fast.

Passer for alle

Marsjen kommer ikke til å være lengre enn et par kilometer og vil derfor passe for alle.

– Jeg oppfordrer alle til å melde seg på. Ta med venner og familie og støtt din forening, sier bankrådgiveren videre. Han poengterer at banken ikke stiller krav til at marsjdeltakerne må være medlemmer i foreningen de ønsker å støtte. Her er det heller ingen konkurranse. Det eneste som gjelder er å delta.

– Du trenger ikke prestere noe. Dette er bare for gøy, sier Foss Kvavik.

Vi syns dette er en artig måte å dele ut penger på.

Einar Foss Kvavik, autorisert finansiell rådgiver i Sparebanken Sør.

Ekstrapremie til fire heldige

Han har også en ekstra gulrot på lur.

– I tillegg til millionen, kommer vi til å dele ut fire sjekker på 5000 kroner til fire tilfeldige personer som vi trekker ut av alle fremmøtte i hver by. Denne personen kan da velge å gi pengene til hvilken forening de vil, sier Foss Kvavik.

Banken lover liv og røre, ballonger og fest på marsjdagen.

– Det kommer til å bli et fargerikt skue med konkurranser og aktiviteter. Dette vil du ikke gå glipp av, lokker han.

I tillegg kommer også banken sin egen maskot, Gulle, for å underholde barna.

Flekkefjord sentrum, bilde fra lufta

Fire marsjer fire steder

Aller først ut er marsjen i Lyngdal, søndag 26. mai klokken 15. Fremmøtested er Rådhusplassen i Lyngdal. Påmeldingsfristen for denne marsjen er gått ut.

Til høsten følger de andre marsjene. Søndag 25. august er det bare å snøre på seg joggeskoene i Farsund og møte opp i Selvaagparken i Vanse klokken 15.

Nesten en uke etter, 31. august klokken 12, er det klart for marsj i Flekkefjord. Alle som vil delta må møte opp på Sundeparken.

Aller sist er det marsj i Hægebostad. Det er oppmøte ved Bunnpris Eiken, søndag 1. september klokken 15.

Påmeldingsfrist til alle marsjene er én uke før arrangementet.

Bygate i Farsund med biler parkert

Visste du at...

  • Sparebanken Sør er en av landets største regionsparebanker. Banken har i alt 31 kontorer fordelt på Agder, Vestfold og Telemark og Rogaland.
  • Hovedkontoret er i Kristiansand.
  • Sparebanken Sør har lang tradisjon som en ansvarlig samfunnsaktør og har deltatt i utvikling av lokalsamfunn i bankens markedsområder i generasjoner.
Bloggfoto av Ann-Kristin Robstad Jørgensen
Av: Ann-Kristin R. Jørgensen Webredaktør og blogger
Blogg:
Ikke bare bank