Gründeruka er i gang

  •  

Et utsnitt av programmet for Gründeruka Agder. Foto: Erlend Haddeland, Media Sør

Det å begi seg ut på sin egen gründerreise kan for mange oppleves både givende og skremmende. For å hjelpe folk i gang med denne reisen, arrangeres Gründeruka Agder.

Hvordan var det å starte for seg selv? Hvordan har det gått så langt? Hva er ambisjonen? Hva holder deg våken om nettene?

Spørsmålene er mange, og nettopp derfor arrangeres Gründeruka Agder. 

Målgruppen for Gründeruka Agder er alle med interesse for entreprenørskap, enten du har en god idé eller har lyst til å starte eller videreutvikle egen virksomhet. Målet med Gründeruka er å skape flere bærekraftige selskaper i Agder.

I løpet av Gründeruka er det mange spennende arrangementer i hele Agder, og deltakere kan få faglig påfyll, inspirasjon eller møte andre for å bygge nettverk.

Sparebanken Sør ønsker å bidra til denne utviklingen og har i tillegg til eget arrangement intervjuet flere ledere av oppstartsbedrifter tilknyttet Gründeruka Agder. Episodene kan du høre her.

Av: Eivind Håverstad Sparebanken Sør

Hva er Gründeruka Agder?

Gründeren Agder er en spennende uke med fokus på kreativitet, forretningsutvikling, innovasjon og gründerskap. Gründeruka Agder har som mål å bidra til at det skapes flere vekstkraftige gründervirksomheter i landsdelen. Arrangementene er for alle med interesse for entreprenørskap og innovasjon, de med en god idé eller de som har lyst til å starte/videreutvikle egen bedrift. Alle arrangementer er gratis.

Mer om Gründeruka her

Ressurser til oppstartshjelp her

(lenker åpnes i nytt vindu)

Blogg:
Ikke bare bank