Følg oss i sosiale medier 👍

  •  

Vi ønsker å være der du som kunde er, og gi deg nyttig og relevant informasjon og godt innhold. Banken din er aktiv i sosiale medier. Det er også 3,5 millioner nordmenn, og sikkert også svært mange av våre 300 000 kunder. Vårt mål er at DU skal føle det er verdifullt å følge oss, og at vi engasjerer deg.

Nesten daglig poster vi aktuelle nyheter og gode råd om personlige økonomi og enklere bankhverdag. Følg oss på Facebook og Instagram du også!

Du får mange tips til hvordan du bør bruke mobilbanken, gode råd om sparing, relevante og nyttige nyheter, og du får viktig informasjon som kunde. 👍

Utviklingen skjer raskt, og vi har stadig oppdateringer du ikke bør gå glipp av. I mobilbanken kommer det fortløpende nye funksjoner som gjør bankhverdagen din enda enklere, og i våre sosiale medier deler vi videoer av hvordan du enkelt bruker appen.

Vi vet at mange også ønsker litt lett underholdning i sosiale medier, derfor snakker vi også om andre ting enn bank. Vi lager uhøytidelige meningsmålinger, quiz, og har ofte konkurranser med attraktive premier. Dessuten er vi, akkurat som dere, opptatt av merkedager og annet som er aktuelt her og nå – det kommer dere også til å merke. 😊 Vi elsker når våre følgere engasjerer seg i innleggene våre, og det er det mange titalls tusener som gjør hver eneste måned!

Hver gang du åpner Facebook vil du potensielt kunne få opp rundt 1500 innlegg. Men Facebook velger ut innholdet du ser, etter veldig mange faktorer, og du vil bare se rundt 300 av disse 1500 postene.

 

Slik ser du oss i nyhetsfeeden din

Supertips: For at du ikke skal gå glipp av nytt og nyttig innhold vi deler, anbefaler vi deg å velge "Se først". Gjør du dette på sider og personer du ønsker å se mer av, vil din nyhetsstrøm bli mer relevant for deg. 

 

Slik gjør du det: Gå inn på profilsiden til bedriften eller personen du følger. Klikk på knappen "Følger" under profilbildet, og velg "Se først". Er det personer eller sider som deler innhold du ikke synes er relevant, kan du velge "Slutt å følge". Plutselig får du mye mer av innholdet du ønsker!

Vi ses på Facebook og Instagram! 👍

 

Av: Janicke Altenborg Leder digitalt salg
Blogg:
Ikke bare bank