Kaja er hjemme på Sørlandet igjen

Kaja har flyttet hjem til Sørlandet fra Oslo. Hun gleder seg til å være hjemme igjen - og har tatt en avgjørelse om hva hun skal gjøre når det gjelder å kjøpe leilighet. Med gode råd fra banken og en kontaktperson hos megleren vil hun fortsette å spare til bolig, og se etter sitt nye hjem. I mellomtiden har hun det godt der hun er.

Leter du fremdeles etter ditt nye hjem? Du kan få gode råd fra både banken om hvordan du kan få finansiert boligen, og du kan få hjelp av eiendomsmegleren til å finne ditt eget nye hjem. Ta kontakt med Sparebanken Sør eller Sørmegleren, så hjelper vi deg å finne det hjemmet som passer for akkurat deg!

10.07.2018

Hva kan jeg kjøpe? Kaja spør Sørmegleren.

Kaja besøker eiendomsmegler og får hjelp til alle spørsmål hun har om å kjøpe sitt første hjem. Bør hun satse på å bo i sentrum, eller nær jobben sin? Og hva bør hun gjøre når hun nå skal på visning? Eiendomsmegleren er godt kjent i Kristiansand, og deler visningstips og lokalkunnskap med Kaja slik at hun kan finne seg et godt hjem i landsdelen.

24.06.2018

Hva kan jeg låne? Kaja spør rådgiveren sin.

Kaja vet ikke om hun kan få lån, og hvor mye hun kan låne. Hun har aldri lånt til bolig før, og dermed har hun mulighet for å få førstehjemslån med bankens beste rente fra 1,95 %. Rådgiveren hjelper Kaja med råd om hvordan hun kanskje kan få dette til.

29.05.2018

Kaja flytter snart - og trenger rådgivning

Kaja må begynne å pakke for å flytte hjem. Hun lurer veldig på om hun har råd til leilighet - og hva slags leilighet vil hun ha råd til? Det har vært deilig å bo sentralt i Oslo...

15.06.2018

Velkommen hjem til Kristiansand, Kaja

Kaja skal nå flytte til Kristiansand igjen etter ett år i Oslo. Skal hun tilbake til der hun bodde før, eller kanskje hun skal kjøpe ny leilighet? Uansett gleder hun seg til å komme tilbake til jobben sin igjen. Velkommen hjem!

Råd fra Sparebanken Sør

Våre rådgivere har bred erfaring og kjenner landsdelen godt. Se filmer for tips og råd, send oss ditt mobilnummer for å bli kontaktet, eller chat med oss på messenger.

Kontakt:

<p>Hverdager 0800-2000</p> Tlf: 38 10 92 00

Vil du snakke med oss?

Du blir kontaktet av rådgiver så snart som mulig