Ina og Jan har flyttet hjem

Ina og Jan har bodd på Vasslia siden vinteren. "Det beste er bare å løpe fritt" sier datteren, og her får vi et sammendrag av hvordan det har vært for den lille familien å flytte fra New York til en liten gård på Sørlandet. Årstidene er tydelige på gården, det er dyreliv og familieliv med friske jordbær i sesongen og fredagstaco som innleder helgen. Borte bra, men Sørlandet best! Velkommen hjem, Ina og Jan!

Leter du fremdeles etter ditt nye hjem? Du kan få gode råd fra både banken og eiendomsmegleren om du tar kontakt med Sparebanken Sør eller Sørmegleren. Vi hjelper deg å finne det hjemmet som passer for akkurat deg!

29.04.2018

27.04.2018

Endelig kommer flyttelasset

Familien Kjøstvedt har ventet leeeenge på flyttelasset sitt. I dag ankommer det endelig Lindesnes. Nå skal det bli godt å få pakket ut slik at huset blir mer et koselig hjem. Men været byr på ekstra utfordringer for Ina og Jan...

27.04.2018

Litt blond...

Ina møter på små overraskelser i hverdagen. Det å fylle riktig type bensin på den nye bilen er én ting, men den skal jo betales for også...

27.04.2018

Velkommen hjem fra New York

Familien Kjøstvedt, som består av mamma Ina, pappa Jan, Sille og Sverre, har bodd i en leilighet på Manhattan i fire år. Her har barna gått på skole og barnehage mens Ina og Jan har jobbet i Sjømannskirken. Et aktivt og pulserende liv i byen som aldri sover. Nå vender de hjem - til en helt annen hverdag.

Råd fra Sparebanken Sør

Våre rådgivere har bred erfaring og kjenner landsdelen godt. Se filmer for tips og råd, send oss ditt mobilnummer for å bli kontaktet, eller chat med oss på messenger.

Kontakt:

<p>Hverdager 0800-2000</p> Tlf: 38 10 92 00

Vil du snakke med oss?

Du blir kontaktet av rådgiver så snart som mulig