Med et kredittkort som MasterCard har du full handlefrihet og tilgang til ekstra kapital i hele verden. Bruk ditt MasterCard til å kjøpe varer og tjenester og ta ut kontanter i Norge og i utlandet. Det er over 25 millioner brukersteder og minibanker over hele verden som aksepterer MasterCard.

Søk om MasterCard  

Priseksempel:
Eff.rente 22,55 %, 15 000,-, o/12 mnd. Totalt:  16 709 kroner.

Fordeler med MasterCard

  • Opptil kr 50 000 i reserve
  • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse på varekjøp
  • Ingen kostnader dersom kreditt ikke blir benyttet
  • Overfør disponibel kreditt til annen konto i nettbanken
  • Ingen årspris eller kostnader ved kjøp av varer og tjenester

Forsikringer

  • Forsikret mot ID-tyveri - AIG hjelper deg dersom noen misbruker identiteten din
  • Kjøpsforsikring - varene dine er bedre sikret ved tap og skade
  • Forsikring mot feiltanking - AIG hjelper deg hvis du skulle fylle feil drivstoff

Tips

  • Det er samme PIN-kode på ditt MasterCard som ditt visakort, og koden kan du hente ut fra nettbanken. Der er det også full oversikt over dine kjøp og din kreditt.
  • Unngå fakturagebyr på ditt MasterCard ved å tegne en eFaktura-avtale! Du sparer 35 kroner per faktura - og vi sparer miljøet!

Rabatt hos Stormberg

Stormberg produserer sports- og turtøy for hele familien. Nå får du 15 % rabatt på alle ordinære varer på nettbutikken til Stormberg om du betaler med Sør MasterCard. Når du er ferdig med å handle og trykker "Gå til kassen", får du opp et felt på venstre side med "Rabattkoder". Der skriver du inn koden RLG5UGRW og trykker Bruk rabattkode. Da vil det automatisk trekkes fra avtalt prosentsats på hele handlekurven.

Handle hos Stormberg

Rabatt hos Sixt

Sixt bilutleie er en av de ledende bilutleiekjedene i verden. Sixt leier ut personbil, SUV, kombinertbil og varebil, alt etter hva som passer ditt behov. Sixt tilbyr 10 % rabatt om du betaler med Sør MasterCard. I tillegg er forsikringer inkludert. Sixt bilutleie har kontorer i over 100 land i verden, hovedkontoret i Norge ligger i Kristiansand. For å oppnå rabatt, benytt lenken under.

Bestill leiebil hos Sixt

Rabatt hos DHS

Design House Stockholm er et ledende navn innen skandinavisk design som er kjent for sin kvalitet og innovative produkter. Nå får du 35 % rabatt på alle produktene i nettbutikken til Design House Stockholm. Benytt rabattkoden "MasterCard", og du vil få rabatten.

Handle hos Design House Stockholm

Rabatt hos Best Western

Best Western har 155 hoteller i Norden og Baltikum. Betaler du med Sør MasterCard vil du få 20 % rabatt fredag-søndag og 10 % rabatt søndag-torsdag. Rabatten gjelder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Latvia og Litauen. Rabattkode: MASTERCARD 01511940. Telefon 800 11 624.

Bestill hos Best Western

Kontaktinfo AIG

Forsikringene til MasterCard er levert av AIG Europe Limited. For å ordne opp i stjålet identitet, ring dem på 815 70 088. AIG tilbyr også juridisk bistand inntil kr 125 000 for å bevise at identiteten er stjålet, og tapt inntekt erstattes med inntil kr 25 000.

Kontakt AIG

Sikker netthandel

Handle trygt på nett med MasterCard SecureCode og Verified by Visa. Benytt samme kodebrikke som i din nettbank for å handle i nettbutikker som benytter denne sikkerhetsløsningen. Følg anvisningene og gjør som ved pålogging i nettbank.

Les mer om sikker netthandel

Egenerklæringer

Dersom du mister kortet eller opplever svindel, må noen skjemaer fylles ut. I tillegg til den generelle egenerklæringen må kortholder bekrefte en av følgende skjemaer: Bekreftelse svindel eller bekreftelse reklamasjon.

Egenerklæring


Våre kundeprogrammer

Blogg:
Ikke bare bank