Meny

Invitasjon til konsert

Vi inviterer til konsert med Kristiansand Symfoniorkester i Kilden Teater og Konserthus onsdag 27. november. Billetter må hentes/bestilles hos Kilden, se under for mer informasjon.

Invitasjon til Kilden-konserten

Konserten foregår onsdag 27. november klokken 1930.

Britisk musikk fra ulike epoker

I kveldens program blir det fokus på britisk musikk fra ulike epoker. Vi får oppleve flere av de største og mest populære komponister fra Storbritannia. En operette av mester Arthur Sullivan sine geniale ouverturer starter det hele, og den velkjente Pomp and Circumstance (Land of hope and Glory) av Edward Elgar blir kveldens finalenummer.

En smakebit fra Oakland Rain

2. november delte banken ut Sparebanken Sør Musikkpris til tre utøvere, deriblant Oakland Rain. Vi vil få en smakebit fra deres repertoar.

Om billetter

Billetter hentes/bestilles fra 13. november klokken 11.

Gratisbilletter til konserten (maks 2 pr. person) kan hentes på billettkontoret i Kilden, eller bestilles på telefon 905 81 111 fra onsdag 13. november kl. 11. Billetter kan ikke bestilles via e-post. NB! Begrenset antall billetter.

Åpningstider for henting/telefonbestilling av billetter

man–fre: kl. 11-16
lør: kl. 11-16

Velkommen til en flott konsertopplevelse!

Med vennlig hilsen
Sparebanken Sør

PS! Får du ikke anledning til å bruke billettene, er det fint om du gir beskjed til Kilden, slik at andre kan få glede av dem.

Dirigent, konferansier og musikkprisvinner

Alexander Mayer

Dirigent Alexander Mayer er en ung tysk allsidig dirigent som beveger seg frimodig mellom ulike sjangere og som bl.a. er sjefdirigent for Sinfonieorchesters des Landkreises Keiserslautern.  

Ingrid Vetlesen

Konferansier Ingrid Vetlesen er kveldens konferansier. Hun er utdannet operasanger (sopran) og pedagog og debuterte på Det Kongelige Teater i København i 2008. Siden den gang har hun hatt engasjementer både innenlands og utenlands. Ingrid er opprinnelig fra Bærum, men siden 2017 har hun bodd i Lillesand og i 2018 startet hun konseptet Opera + Pub i Lillesand, som er blitt veldig populært.  

Oakland Rain

Oakland Rain er fra Kristiansand og består av tvillingsøstrene Charlotte og Maren Wallevik. På tross av sin unge alder har de klart å bygge en solid og spennende karriere siden debuten på festivalen Sørveiv i 2014. De har produsert mye musikk de siste årene, og med sin sjarmerende vise-pop klarer de å fange et bredt og stadig økende publikum både nasjonalt og internasjonalt.