Meny

Invitasjon til konsert

Sparebanken Sør-konserten i Kilden

Vi inviterte til konsert med Kristiansand Symfoniorkester i Kilden Teater og Konserthus onsdag 17. november 2021. Billetter måtte hentes/bestilles hos Kilden, se under for mer informasjon.

Invitasjon til Kilden-konserten

Konserten foregår onsdag 17. november klokken 1930.

Fransk aften

På programmet står det musikk av franske musikalske mestere. Konserten starter med Charpentier sin Te Deum, som har blitt Eurovisjonens musikksignatur, og som du helt sikkert vil kjenne igjen. Kveldens finalenummer har blitt en verdenssuksess og er hentet fra operaen Carmen.

Om billetter

Billetter kunne hentes/bestilles fra 3. november klokken 11.

Gratisbilletter til konserten (maks 2 per person) kunne hentes på billettkontoret i Kilden, eller bestilles på telefon 90 58 11 11 fra onsdag 3. november kl. 11. Billetter kan ikke bestilles via e-post. NB! Begrenset antall billetter.

Åpningstider for henting/telefonbestilling av billetter

Mandag–fredag: kl. 11-15
Lørdag: kl. 11-15

Velkommen til en flott konsertopplevelse!

Med vennlig hilsen
Sparebanken Sør

PS! Får du ikke anledning til å bruke billettene, er det fint om du gir beskjed til Kilden, slik at andre kan få glede av dem.

Dirigent og konferansier

Johannes Gustavsson, dirigent

Dirigent Johannes Gustavsson er utdannet på Norges musikkhøyskole og har studert med Ole Kristian Ruud og Olav Anton Thommesen. Han er sjefdirigent for Oulu symfoniorkester i Finland og har dirigert de fleste orkestrene i Norden. Gustavsson er også prisvinner i Solti Conduction Competition i Frankfurt og Toscanini Conduction Competition i Parma.  

Hilde Eskild, forteller og konferansier

Hilde Eskild er en av landets mest erfarne fortellere. Siden 2000 har hun reist rundt med sine kurs, foredrag og forestillinger. Hun har deltatt på festivaler og arrangementer over hele Norden. I samarbeid med musikere og skuespillere har hun turnert for Den kulturelle skolesekken i snart 20 år. Høsten 2014 ble hun kåret til norgesmester i litteraturformidling.