Meny

La oss bidra til å hindre smitte

Sparebanken Sør bidrar til å begrense koronasmitten. Du skal være trygg på at vi fortsatt er her for deg. 

Illustrasjonsfoto | Informasjon fra Sparebanken Sør

Dersom du ønsker å snakke med rådgiveren din, så ta kontakt for å avtale et møte – dere avklarer om det blir et fysisk møte eller på telefon eller video.

Husk på anbefalingene fra myndighetene

Vi minner om at du må være symptomfri og ikke ha vært i kontakt med noen som er smittet før du kommer til avtalt møte. Vi håper alle overholder anbefalingene fra myndighetene. Vi vurderer åpningstider kontinuerlig etter smitterisiko og anbefalinger fra myndighetene. Sjekk om ditt lokale kontor er åpent, og benytt de kanalene som er tilgjengelige for deg.

Kundesenteret vårt er som vanlig åpent fra 08-20 på hverdager, og du når oss på telefon (+47) 38 10 92 00. Du kan også sende oss melding via nettbanken eller mobilbanken, så står vi parat til å hjelpe deg med det du trenger.

Tilpasninger gjøres av smittevernhensyn

For å ta vare på både ansatte og kundene våre er det noen tjenester som akkurat nå ikke skal gjøres av bankens ansatte:

  • Uttak av kontanter
  • Innskudd kontanter
  • Kjøp/salg av valuta
  • Veksling av mynt/sedler

De fleste av disse tjenestene kan du få gjort på maskiner som blir regelmessig rengjort for din sikkerhet. Her ser du oversikt over minibanker og innskuddsautomater for Sparebanken Sør, i tillegg kan du ta ut penger og sette dem inn i butikker over hele landet - les om kontanttjenester i butikk her. Når det gjelder valuta, anbefaler vi at du betaler med kort i utlandet. Les mer om valuta her

Rene hender, hold deg hjemme om du er syk, avtal med rådgiveren din

Vi ber alle om å sprite hendene ved inngangen til banken og respektere at noen fremdeles kan ha behov for avstand i lokalene. Hold deg også hjemme om du er syk. Dersom du ønsker et møte med rådgiveren din, vil vi at du avtaler det på forhånd.

Ønsker du å avtale med rådgiveren din? Her finner du oversikt over våre ansatte.