Meny

Kontorene er åpne med noen endringer

Alle Sparebanken Sørs kontorer er åpne med noen tilpasninger. Vi ber alle kundene våre om å følge retningslinjene for gjøre besøket i banken så trygt som mulig.

Foto fra Sparebanken Sør Arendal

Tilpasninger gjøres av smittevernhensyn

Åpningstidene vil være fra klokken 10-14 på kontorene våre, og for å ta vare på både ansatte og kundene våre er det noen tjenester som akkurat nå ikke skal gjøres av bankens ansatte:

  • Uttak av kontanter
  • Innskudd kontanter
  • Kjøp/salg av valuta
  • Veksling av mynt/sedler

Disse tjenestene kan du få gjort på maskiner som blir regelmessig rengjort for din sikkerhet. Her ser du oversikt over minibanker og innskuddsautomater for Sparebanken Sør, i tillegg kan du ta ut penger og sette dem inn i butikker over hele landet - les om kontanttjenester i butikk her. Her ser du oversikten over hvilken valuta du kan kjøpe

Rene hender, 1 meters avstand, avtal med rådgiveren din

Vi ber alle om å sprite hendene ved inngangen til banken og respektere regelen om minst 1 meter avstand i lokalene. Dersom du ønsker et møte med rådgiveren din, vil vi at du avtaler det på forhånd.

Vi rengjør regelmessig kontaktpunkter slik at alle skal være trygge på å besøke oss.
Vi gleder oss til å ta imot kundene våre igjen.

Våre kontorer

Illustrasjonsbilde sommer

Alle kontorer er nå åpne

Sparebanken Sør Evje åpner opp dørene igjen nå som smitten er gått ned i området. Vi anbefaler at du booker et møte dersom du ønsker å treffe rådgiveren din.