Vipps er superenkelt

Send og be om penger, betalt for alt mulig på nett og i apper - og ikke minst betal regningene! Alt du trenger er et mobilnummer og en kodebrikke som du får når du inngår en nettbank-/mobilbankavtale.

Vipps under 15

Vipps kan også brukes av de under 15 år. Nå er det mulig å vippse til foreldre og venner. Du bestemmer når barnet kan opprette en profil i Vipps, og du kan skru av og på muligheten for at barnet ditt kan sende penger. Du kan også se i nettbanken eller mobilbanken hva som går ut og inn av konto, slik at du har full kontroll. Les mer om Vipps under 15 her.

Last ned appen og kom i gang

Det er veldig enkelt - slik gjør du det:

1. Last ned Vipps fra App Store eller Google Play
  2. Legg inn bankkort, eventuelt kredittkort og kontonummer
  3. Send eller motta penger

Slik betaler du i Vipps

Søk opp hvem du vil betale til i kontaktlisten din. Legg inn beløpet, og trykk på "Send penger". Vipps, så er pengene på vei. Vipps vennebetaling går på sekundet når du vippser fra konto. Du kan legge til kontoen din i betalingsøyeblikket eller under profil/kort og konto. Vippser du fra kort, tar det opptil tre virkedager før mottakeren får pengene.

Illustrasjonsfoto | Vipps Faktura med mobilen

Tips: Legg til kredittkortet ditt i Vipps

Vipps blir et betalingsalternativ i stadig flere nettbutikker. Legger du til kredittkortet ditt i Vipps kan det gi flere fordeler.

• Dersom du har knyttet kredittkortet til SAS EuroBonus, så opptjener du Ekstrapoeng på alle kjøp.
  • Når du handler på nett med kredittkort, har du sterke rettigheter i forhold til blant annet reklamasjon.

Du kan legge til flere kort i Vipps-appen, og enkelt betale med det kortet du ønsker.

Priseksempel Visa kredittkort

Eff.rente 21,19 %, 15 000,-, o/12 md. Kostnad 1434 kroner. Totalt: 16 434 kroner.

Spørsmål og svar om Vipps

Vipps er et samarbeid mellom de fleste bankene i Norge, og du finner spørsmål og svar på nettsiden til Vipps.

Gå til spørsmål og svar hos Vipps (åpnes i nytt vindu)