Slik betaler du med Vipps i terminal

Nå kan du betale med Vipps i butikken - du skanner bare QR-koden i bankterminalen.

Betal med Vipps i terminaler med Sparebanken Sør

Disse kan bruke Vipps i terminal

Du kan bruke Vipps i bankterminalen dersom du har konto med BankAxept-kort fra Sparebanken Sør og er over 15 år. Foreløpig gjelder det kun for dem som har iPhone (iOS), men det blir snart tilgjengelig for Android-brukere også. Når du ser BankAxept-logoen ved kontoen din i Vipps-appen, er du klar til å bruke Vipps QR.

Akkurat nå er det butikker med Verifone-betalingsterminaler som er klare, men etter hvert kan du betale med Vipps i enda flere butikker.

Slik betaler du med Vipps i terminalen

• Se etter Vipps-logoen og åpne Vipps.
  • Trykk på skanne-ikonet i appen når du står i kassa.
  • Trykk på Vipps eller tallet 5 i betalingsterminalen
  • Skann QR og godkjenn

Da er det betalt. Uten lommeboka.

Kundeprogram på bankkortet ditt?

Dersom du har meldt inn bankkortet ditt i et kundeprogram som fungerer sammen med Vipps i terminal, får du de samme bonuspoengene eller rabattene som du ville gjort med kortbetaling.

Les mer om Vipps i terminal på vipps.no (åpnes i nytt vindu)