Tall Ships Races blir en folkefest

  •  

Bilde fra Tall Ships Races i Kristiansand i 2010. Foto: Tall Ships Races Kristiansand

I slutten av juli inntar 85 store seilskip den sørlandske skjærgården. Sparebanken Sør er hovedsponsor og inviterer til gratisshow på Kanalbyscenen.

Det er 5 år siden den internasjonale seilregattaen sist var i Kristiansand. Og det er eventyrlig å se de store skipene seile inn mot byen.

The Tall Ships Races er imidlertid mer enn en regatta, det er en folkefest i hver havn hvor skipene kommer inn.

I Kristiansand forventes det 500 000 besøkende fra 25. til 28. juli!
Vi i Sparebanken Sør er med som hovedsponsor av TSR, og vil søndag 26. juli invitere små og store til show på Kanalbyscenen (på Silokaia forbi Silobygget).

Showet begynner klokka 17.10.

Sørlandstalenter

Felles for alle som står på scenen under det to timer lange arrangementet, er at de er unge, talentfulle og har lokal tilknytning til Sørlandet.
Hovedartisten er selveste Alejandro Fuentes, som ikke trenger noen nærmere presentasjon. I år er han tilbake i manesjen med ny og norsk musikk.

Sammenlignet med de andre artistene på Sparebanken Sør-konserten må nok 27-åringen regnes som en gammel veteran. Talentene Tuva&Mia og Sara Jørundland Berg er i startgropa på lovende musikk-karrierer, og har allerede gjort seg bemerket med sin musikk.

Sistnevnte fyller 18 år i sommer. Hun har vært finalist i Melodi Grand Prix Junior, finalist i «The hit» på NRK, gitt ut singel og EP. Hun synger selv og skriver låter for andre, blant annet er det Sara som står bak sangen på debutsingelen til Lila Elveseter Abrahamsen.

Youtube-hit

Søstrene Tuva og Mia Francke er bare 14 og 12 år gamle, men har allerede nådd millioner med sangstemmene sine. Deres Youtube-hit «I won’t let go» er sett mer enn 3 millioner ganger på videonettstedet.
I tillegg til sangerne opptrer korpsmusikanter fra Kristiansand og Vågsbygd Skolemusikkorps, og en dansegruppe fra Spinn Dansestudio fremfører Gulledansen sammen med Sparebanken Sørs maskot, Gulle.
Jeg tror dette blir en helt magisk konsert med alle disse talentfulle artistene.

Du er hjertelig velkommen!

Les mer om TSR i Kristiansand på nettsidene deres.

Av: Nina Sørensen Regionbanksjef
Blogg:
Ikke bare bank