Hvorfor velge Visa kredittkort?

  •  

Du kan bruke Visa kredittkort i hele verden, og du vil oppleve enkle og trygge betalinger. Vårt Visa kredittkort har ingen årsgebyr, ingen gebyr ved varekjøp og inntil 45 dager rentefri kreditt. I tillegg er kortet tilrettelagt for kontaktløs betaling. Du kan knytte gode tilleggsforsikringer til Visa kredittkort, og du kan også jevnlig få gode rabatter på en rekke nettbutikker og lokale kulturarrangementer.

Gebyrfritt uttak i utlandet 

Fra 3. juli 2018 tar vi ingen gebyr på kontantuttak i minibanker i utlandet når du bruker våre Visa kredittkort.

Ekstra kort på reise

Ha alltid med minst to kort når du er ute og reiser. Gjerne et debetkort (vanlig bankkort) og et kredittkort. Da har du et kort ekstra om det ene kortet mistes, blir stjålet eller slutter å virke.

Forsikringer tilknyttet Visa kredittkort

Det er mange fordeler knyttet til bruken av Visa kredittkort, inkludert noen ekstra forsikringer du kan kjøpe. Dersom du leier bil og den blir utsatt for et uhell må du ofte betale store egenandeler. Dette kan du nå forsikre deg mot med vår egenandelsforsikring på leiebil.Les om forsikringene her.

Kontaktløs betaling

Vårt Visa kredittkort er kontaktløst. Det vil si at du ikke trenger å taste kode eller stikke kortet inn i betalingsterminalen ved mindre kjøp. Du kan bare holde kortet over betalingsterminalen og kjøpet er gjennomført.

Betal med klokka

Gjør hverdagen enklere. Tenk deg at du skal ut og bade, ta en løpetur, eller bare rusle en kveldstur? Da er det utrolig praktisk å la veske og mobil ligge igjen hjemme. Skulle du få lyst på en is på veien er det bare å strekke fram klokka og betale. Slik fungerer det.

Vi ønsker deg en trygg, stressfri og riktig god sommer! 

Av: Janicke Altenborg Innholdsprodusent | Ansvarlig sosiale medier
Blogg:
Ikke bare bank