Sareptaprisen 2018 - hvem får mye ut av lite?

  •  

Avbildet: Fra venste, Siri Kalvatn, Styreleder i KNIF og jurymedlem i Sareptaprisen, prisvinner Ragnhild Hiis Ånestad og Gunnar Husan, leder av juryen til Sareptaprisen. FOTO: Torstein Kiserud

Sareptaprisen er et samarbeid mellom Sparebanken Sør og KNIF. Prisen deles ut til en person, organisasjon, institusjon eller forening som på en særskilt måte har "fått mye ut av lite". Sareptaprisen består av 100 000 kroner og et kunstverk av Per Fronth.

Har du kjennskap til noen som har gjort seg fortjent til denne prisen? Da bør du stemme frem din kandidat her. Nominasjonsfristen er 1. februar, så vær rask!

Gi din nominasjon her

Prisvinner for 2017 var initiativtaker, grunnlegger og leder av korbevegelsen Soul Children. Ragnhild Hiis Ånestad oppfylte på alle måter Sareptaprisens idé om «å få mye ut av lite». I mer enn 17 år har hun vært til stor inspirasjon for hele bevegelsen, og har utført et fabelaktig arbeid.

"Dette er helt fantastisk. Et er utrolig inspirerende, oppmuntrende og en ære."
Ragnhild Hiis Ånestad, vinner av Sareptaprisen 2017
 
Juryen skrev blant annet i begrunnelsen at prisvinneren etablerte et konsept som viste seg å fenge den ønskede aldersgruppen. I begynnelsen jobbet hun frivillig før det etter hvert ble til en liten prosentstilling frem til 2006. Etter dette har hun jobbet fulltid for å utvikle konseptet. 

Gi din nominasjon her

KNIF er Kristen-Norges administrative verktøykasse. Alle ideelle og frivillige organisasjoner kan bli medlem i KNIF Innkjøp. Les mer om KNIF på nettsidene deres (åpnes i nytt vindu).

Bloggfoto av Ann-Kristin Robstad Jørgensen
Av: Ann-Kristin R. Jørgensen Webredaktør
Blogg:
Ikke bare bank