Meny

Du er nå logget ut av nettbedrift

Lytt til Næringspodden – historier fra næringslivet i landsdelen vår

#15. Slik skaper du en vinnerkultur

Ifølge hotelldirektør Agnes er sterkt fokus på vinnerkultur vesentlig for å nå hårete mål. Det var 3 årsverk og mangeårig underskudd på Strand Hotell Fevik før Agnes kom til strandperla på Fevik våren 2003. Allerede ett år senere var hotellet blitt en overskuddsbedrift. 14 år senere var hotellet levebrød for hele 45 årsverk. Hvordan dette var mulig snakker vi om i denne episoden av Næringspodden.

Ståle Sørbøe deler sin historie i podkasten med Sparebanken Sør

#14. Dette må du tenke på for å drive god butikk

Som daglig leder i det familieeide selskapet Sørco AS, driver Ståle nå fem kjøpesentre i det vi nå kjenner som ALTI-kjeden. I tillegg til dette har de flere næringseiendommer rundt om i regionen. Hvordan har far til Ståle, Johnny, greid å skape det hele, og hva fikk Ståle til å overta driften? Hva er viktig å tenke på om man skal skape god butikk? Og hvordan vil et kjøpesenter se ut i fremtiden? Dette er noe av det vi snakker om i denne episoden.

Agnar Espegren i Vennesla Næringspark

#13. Fra Hong Kong til Hunsøya i Vennesla

Med store deler av oppveksten i Hong Kong, har Agnar Espegren blitt vant til en hektisk næringskultur hvor butikklokalene nærmest aldri lukker dørene. I sitt voksne liv kan man definitivt si Agnar har tatt med seg noe av pulsen og energien fra Hong Kong hjem til Sørlandet.