Meny

Ladbart kort Q Business White

Med Q Business White er det enkelt for bedriften å la de ansatte legge ut uten å måtte bruke egne penger. Enten det gjelder utgifter til reiser, representasjon eller innkjøp av kontorutstyr, så kan de ansatte bruke et kort som bedriften lader og tømmer etter behov. 

Bedriftskortet Q Business White

Q Business White kan brukes overalt hvor du kan bruke MasterCard-kort. Det betyr at du kan handle i butikken eller på internett med det ladbare kortet, og kvitteringen kan enkelt scannes og legges inn i appen Q Business Sør slik at det blir enkelt å administrere for bedriften. 

Fordeler med Q Business

Q Business er en løsning for bedrifter og organisasjoner som ønsker å administrere og ha oversikt over utlegg på en effektiv og enkel måte. De ansatte får større fleksibilitet med kredittkort eller ladbare kort, og administrator har hele tiden full kontroll på bedriftens økonomi. Jobbhverdagen blir enklere når kontantstrømmen flyter bedre og mye av det tidkrevende administrative arbeidet forsvinner. Dette gjelder for både den som legger ut og for administrator. 

  • Sanntidsoversikt over utlegg
  • Kan eksporteres til excel/csv
  • Last ned faktura
  • Last opp kvitteringer
  • Mulighet for både kredittkort og ladbare kort
  • Sett bruksgrenser og retningslinjer
  • Rapporter on-the-go
  • Smarte varslinger

Foto av Q Business White og appen på mobiltelefonen

Q Control er laget for administrator

Q Control er et verktøy for administrator der du har full oversikt over bedriftens utlegg, kort og kortholdere. Dermed har du full kontroll på utgiftene til bedriften på ett sted. Logg inn i Q Control her (åpnes i nytt vindu) dersom du allerede har en bruker i Q Control.

Har du Q Business Black og ikke administrasjonsverktøyet Q Control?

Q Business Sør-appen er for kortholdere

Q Business Sør gjør det enkelt for kortholdere å rapportere jobbrelaterte utlegg mens de er på farten. Appen gir deg oversikt over tilgjengelige midler og transaksjoner du har gjort på vegne av bedriften.

Kontaktinformasjon

Dersom du har behov for å kontakte oss ang. Q Business, så kan du ringe oss på telefon (+47) 915 02 157, eller sende e-post til 

Ladbart kort for bedrift med fordeler

Misbrukforsikring

Q Business-kortet inkluderer en forsikring mot misbruk utført av kortholder ved bruk av firmaets eller virksomhetens Q Business-kort. Enhver svindel eller uærlig transaksjon fra en kortholder begått med det autoriserte kortet som er utstedt, anses som misbruk. Se forsikringsvilkår her.

Q Hoteller

Med dette bedriftskredittkortet får du tilgang til Q Hoteller som gir deg laveste pris på hoteller over hele verden. QHotels.net gir tilgang til hotelltilbud fra tusenvis av nettsteder og reservasjonssystemer over hele verden med garantert lave priser. Denne tjenesten er levert i samarbeid med Hotels Combined som har ansvaret for innholdet og tilbudene som fremsettes.

Gjør din booking på qhotels.no (åpnes i nytt vindu).

Q Leiebil 

Med Q Business Black får du gode priser på leiebil gjennom Q Leiebil. Q Business-kunder får gode leiebilavtaler fra store anerkjente utleieselskap over hele verden. Tjenesten har også en prismatchgaranti. Denne tjenesten er levert i samarbeid med Rentalcars.com som har ansvaret for innholdet og tilbudene som fremsettes. Prismatchgarantien gjelder forhåndsbetalte leieforhold tilbudt for sammenlignbare leieavtaler tilbudt fra tilsvarende reservasjonstjenester som Rentalcars.com.

Lei din bil på qrentacar.no (åpnes i nytt vindu).